Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Au rulat nebuneşte spre moarte! Maşina s-a rupt în două la impactul cu copacul

UPDATE: Au rulat nebuneşte spre moarte! Maşina s-a rupt în două la impactul cu copacul 

Sursa foto: Adevărul

Accidentul tragic petrecut azi-noapte pe DJ 721, pe teritoriul comunei Perşinari, are ca principală cauză viteza. Practic, bolidul în care se aflau patru persoane s-a despicat în două la impactul cu arborele de pe marginea drumului. Sunt voci care susţin că maşina se deplasa cu aproximativ 150 de kilometri pe oră!

Era trecut de miezul nopţii când s-a petrecut nenorocirea. Cei patru tineri se întorceau de la Târgovişte, acasă, la Gura Şuţii. Drumul era liber. Şoferul, Marius Radu, de 23 de ani, se pare că a călcat prea tare pedala acceleraţiei. La un moment dat, a pierdut controlul volanului autoturismul izbindu-se cu forţă de un copac de pe marginea drumului.

Sursa foto: Adevărul

Sursa foto: Adevărul

Conducătorul auto şi un adolescent de 14 ani, Ion Loliu, au murit pe loc. Ceilalţi doi ocupanţi au suferit răni grave fiind transportaţi de urgenţă la spital. Unul dintre supravieţuitori se numeşte Ionel Dumitru, are 23 de ani şi a jucat fotbal la Urban Titu şi la echipa locală din Gura Şuţii. Fostul sportiv a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti şi se află în comă profundă. Medicii îi dau puţine şanse de supravieţuire. Mama lui Ionel Dumitru se afla în Italia, la muncă, când a aflat de necaz. A venit imediat acasă şi se roagă la Dumnezeu să-i ţină copilul în viaţă.

Al doilea supravieţuitor, proprietarul maşinii implicate în accident, este de fel din Perşinari. Tânărul a rămas internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte pentru efectuarea unor investigaţii amănunţite.

Adolescentul de 14 ani, Ion Loliu, mai are şase fraţi, provine dintr-o familie de oameni sărmani care trăiesc din ajutorul social. Primarul Constantin Dinu a mers astăzi la morgă pentru a ridica trupul neînsufleţit al băiatului. Cheltuelile de înmormântare vor fi suportate de administraţia publică locală.

Dumitru Ionel, fost fotbalist la Urban Titu, este în comă profundă (Sursa foto: Facebook)

Dumitru Ionel, fost fotbalist la Urban Titu, este în comă profundă (Sursa foto: Facebook)

 

2 Răspunsuri la UPDATE: Au rulat nebuneşte spre moarte! Maşina s-a rupt în două la impactul cu copacul

  1. Adi

    Dumnezeu sa-în ierte și sănătate răniților!

     
  2. RICK

    pe morti sa-i primeasca D-zeu in ceruri,iar pe cei in viata sa-i aiba in paza!!!

     

Adaugă un Comentariu

*