Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Bucă, Manda şi Bârloagă sunt handbaliştii târgovişteni morţi în accidentul de la Râmnicu Sărat. Dumnezeu să-i odihnească!

UPDATE: Bucă, Manda şi Bârloagă sunt handbaliştii târgovişteni morţi în accidentul de la Râmnicu Sărat. Dumnezeu să-i odihnească! 

Sursa foto: stiridebuzau.ro

Cei trei sportivi de la CSU Târgovişte se aflau pe locurile din spate ale microbuzului oprit pe banda de urgenţă din cauza unei defecţiuni, peste care s-a răsturnat autotrenul încărcat cu tone de cherestea. Echipele de descarcereare nu au mai putut fac e nimic pentru Robert Bucă – 19 ani, Daniel Manda – 25 ani şi Daniel Bârloagă – 20 ani.

În stare stare foarte gravă se află şi Aurel iancu, antrenor şi preşedinte al Clubului. Acesta a fost diagnosticat cu fisură şi hemoragie craniană, fiind transferat la Spitalul Pantelimon din Bucureşti. Tot aici, dar şi la Floareasca, au fost duşi şi cei mai mulţi dintre jucători, fiind grav răniţi.

CITEŞTE ŞI: Trei handbalişti de la CSU Târgovişte au murit într-un accident rutier. Alţi 10 sunt grav răniţi

Accidentul s-a petrecut, azi-noapte, în jurul orei 22:30, pe DE 85, în apropiere de Râmnicu Sărat. Sportivii târgovişteni se întorceau de la Suceava, unde au disputat un meci cu echipa Vicov Bucovina. Martorii spun că mastodontul încărcat cu blană, care tracta şi o remorcă, a intrat în microbuzul staţionat, l-a aruncat în şanţ, după care s-a răsturnat peste acesta.

Ionuţ Parghel, Ion Obăgilă

Aurel Iancu - antrenor şi preşedinte CSU Târgovişte

Aurel Iancu – antrenor şi preşedinte CSU Târgovişte

Adaugă un Comentariu

*