Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Consilierul UNPR Gheorghe Ifrim şi angajatul său au fost executaţi cu sânge rece!

UPDATE: Consilierul UNPR Gheorghe Ifrim şi angajatul său au fost executaţi cu sânge rece! 

Sursa foto: Adevărul

Sunt tot mai multe voci care susţin că dorinţa de răzbunare ar fi stat la baza dublului asasinat de la Târgovişte. Se pare că ţintă ar fi fost consilierul local UNPR de la Răzvad, Gheorghe Ifrim, iar Ion Neagu, care îi muncea în ferma agricolă, doar s-a aflat într-un loc nepotrivit, la o oră nepotrivită. cei doi bărbaţi au fost, se pare, împuşcaţi de aproape.

CITEŞTE ŞI: Doi bărbaţi au fost găsiţi împuşcaţi pe un câmp de lângă Târgovişte

Anchetatorii nu exclud totuşi nici varianta unui accident de vânătoare. În cauză, spun sursele noastre, se vor efectua percheziţii la vânătorii din judeţ şi expertize balistice. Mai există şi o a treia ipoteză, potrivit căreia cei doi bărbaţi, care se aflau la cules de varză pe un câmp din zona Nisipuri, ar fi surprins în acţiune persoane aflate la braconaj.

„Una dintre persoane a fost împuşcată cu gloanţe de calibru mic în cap şi în zona abdominală, cealaltă tot în zona abdominală”, a declarat, aseară, Mihai Dincă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Cazul este unul fără precedent în judeţ.

Adaugă un Comentariu

*