Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 21, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Criminalul de la Lunguleţu a fost acuzat şi de tentativă de viol, dar a scăpat!

UPDATE: Criminalul de la Lunguleţu a fost acuzat şi de tentativă de viol, dar a scăpat! 

Foto: www.glasul-hd.ro

Povestea familiei Bondilă din Serdanu, Lunguleţu, este de-a dreptul terifiantă. Letiţia – mama copilului omorât cu sălbăticie şi îngropat ca un câine, este de fel din Măneşti. A ajuns la Serdanu cu mai mulţi ani în urmă prin căsătorie cu un localnic, Alexandru Dumitrache, cu care a avut doi copii.

Acum trei-patru ani, soţul i-a murit. Femeia s-a încurcat cu Dragoş Petrică Bondilă, de 40 de ani, din Târgovişte. Bărbatul, considerat de mulţi având o fire violentă, s-a stabilit la Serdanu. În urma legăturii cu Letiţia au mai rezultat patru copii, pe care el nu a vrut să-i recunoască nici în ruptul capului.

Dragoş Petrică Bondilă a fost acuzat în 2011 de tentativă de viol. Victima, fetiţa de 13 ani a Letiţiei, din prima căsătorie. Femeia şi copiii săi au stat internaţi o vreme în centrul de la Găeşti. Petrică a fost cercetat, dar a scăpat. Procurorii au dat neînceperea urmăririi penale, nedemonstrându-se tentativa de viol, ci doar că fetiţa a fost admonestată, pipăită.

Oamenii din sat şi autorităţile locale i-au spus femeii să nu se mai împace cu Petrică fiindcă este violent, imprevizibil, poate să le facă rău copiilor. Letiţia nu a ascultat sfatul. Aşa s-a ajuns la tragedia descoperită astăzi.

CITEŞTE ŞI: „Şi-a omorât copilul în bătaie şi apoi l-a îngropat în grădină! Cazul a fost descoperit după 2 ani!”

Se pare că nenorocirea s-a produs în prima zi a anului 2012. Copiii au mers cu sorcova prin sat, aşa cum se obişnuieşte de anul nou. Au strâns şi ei câţiva bănuţi şi s-au întors acasă mulţumiţi. Petrică ar fi vrut ca toţi banii să ajungă la el. Băieţelul omorât nu ar fi ascultat temutul ordin şi ar fi ascuns câţiva lei.

Bruta s-a înfuriat şi l-a luat la bătaie pe copil, de faţă cu ceilalţi fraţi şi cu mama. L-a lovit numai cu picioarele în burtă până l-a băgat într-o sobă de pâmânt. Micuţul a leşinat dar nimeni nu a apelat la salvare, probabil de frica bărbatului dezlănţuit.

După câteva ore de suferinţă băieţelul a murit. Se pare că femeia şi copiii au fost ameninţaţi de criminal că îi omoară dacă îl dau de gol. A luat trupul băieţelului şi l-a îngropat în grădină.

Nimeni dintre vecini nu a observat dispariţia copilului. Tot timpul când apărea un semn de întrebare soţii Bondilă găseau un răspuns. Că este în casă, bolnav, că este în vizită la fratele femeii de la Măneşti… Chiar şi la şcoală unul dintre copii ar fi fost înscris cu certificatul de naştere al celui decedat.

Descoperirea şocantă s-a făcut la doi ani de la producerea omorului datorită băiatului care a fugit de acasă de frica tatălui. Fiind găsit de poliţişti, copilul a început să plângă speriat şi să se roage de oamenii legii să nu-l ducă acasă fiindcă îl omoară ca pe fratele său. De aici a pornit ancheta…

Cei doi soţi au fost reţinuţi de poliţişti, iar copiii au fost internaţi într-un centru de ocrotire din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*