Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 12, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Directorii de la Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa rămân pe funcţii!

UPDATE: Directorii de la Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa rămân pe funcţii! 

De la stânga la dreapta: Mircea Constantin - Ioan Ţuţuianu - Ninel Cimpoacă

Compania de Apă Târgovişte a reprezentat de-a lungul timpului o vacă bună de muls atât pentru clientela politică, indiferent de culoare, toţi acţionând în acelaşi mod şi cu aceleaşi arme, cât şi pentru o anumită parte a presei, care s-a văzut îndestulată prin contracte de publicitate şi promovare de zeci de mii de lei anual. Din păcate, contractele încheiate de-a lungul timpului de către Compania de Apă cu operatorii media nu au fost date publicităţii deşi Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a tot ameninţat că va face acest lucru.

Acum s-a ajuns la explozie. Conducerea judeţului şi Primăria Târgovişte au cerut astăzi demisia echipei de 7 directori, care nu au performat, după cum spun reprezentanţii autorităţilor.

Directorii încearcă şi ei, în funcţie de interesele pe care le sprijină, să iasă bazma curată, susţinând că şi-au atins criteriile de performaţă, şi să nu piardă prin demisiile forţate banii frumoşi pe care ar trebui să-i încaseze dacă ar fi daţi afară.

Informaţiile venite din cadrul Companiei, în lipsa interesului şi a unui birou de presă bine pus la punct, au răsuflat către mass-media în funcţie de abordarea dorită. Aproape toate partidele politice au prin birourile Companiei reprezentanţi care se vânează reciproc. Şi asta se întâmplă de ani şi ani!

CITEŞTE ŞI: „Deficienţele de care se fac vinovaţi directorii de la Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa”

În această după-amiază, Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, întrunit la câteva ore după şedinţa Consiliul Director al ADI Apă, a decis să nu ceară demisia directorilor. Unii dintre şefii de la CATD au fost dispuşi să se retragă, alţii nu, printre care şi managerul general – Mircea Constantin.

În intervalul orar dintre cele două şedinţe, au fost lansate speculaţii cu privire la numele celor care ar urma să fie desemnaţi în funcţii de conducere, deocamdată interimare. De asemenea, documente importante au zburat către presă cu intenţia vădită de a arăta doar o parte a problematicii existente în Compania de Apă.

În Compania de Apă nu au contat binele şi confortul cetăţeanului, ci interesul unor politruci care s-au folosit de unele canale media, sub anonimat, pentru a arunca petarde. Ce-i drept, acolo s-a lucrat şi se lucrează cu bani mulţi, de aici şi interesul. Şedinţa CA al Companiei de Apă nu s-a încheiat la ora transmiterii acestui material. VOM REVENI.

Răspuns la UPDATE: Directorii de la Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa rămân pe funcţii!

 1. moshu49

  devastator raportul directorului economic, cu soluţia finală şi firească de creştere a tarifelor.
  că ce altceva îi duce capul pe ei?
  au trebuit 3 (!) luni ca să se dezmeticească şi să le ceară demisia.
  demitere, Ţuţuiene, interimarule de la primărie (bine c-ai rezolvat-o cu centura), se impune aici (sînt oameni aduşi de voi, nu de mama!) dacă aveţi sînge în instalaţie, nu demisie, cu mascaţi şi procurori la poartă.
  dacă nu, luaţi-vă de mînă şi împuşcaţi-vă! :(

   

Adaugă un Comentariu

*