Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Fostul stareţ de la Mănăstirea Stelea a decedat în accidentul de la Gura Ocniţei

UPDATE: Fostul stareţ de la Mănăstirea Stelea a decedat în accidentul de la Gura Ocniţei 

accident gura ocnitei 1

Impactul dintre un TIR şi un autoturism a dus la moartea unui preot de 76 ani, cu domiciliul în Bucureşti, pasager în autoturismul implicat în cumplitul accident de la Gura Ocniţei. Potrivit surselor noastre, este vorba despre fostul stareţş al Mănăstirii Stelea din Târgovişte, părintele Modest Mircea Zamfir. Şoferul şi femeia de pe bancheta din spate, transportaţi în stare gravă la spital, sunt soţ şi soţie, din Târgovişte. Ironia soarţii, cei trei mergeau se pare la un priveghi, în maşină fiind găsită o coroană de flori.

accident gura ocnitei 2

Autorităţile locale spun că au atras atenţia factorilor decizionali de la judeţ încă de acum 5 ani pentru găsirea unei soluţii mai bune de reglementare a circulaţiei în acel punct extrem de periculos, eventual amenajarea unui sens giratoriu. În zonă este amplasată şi o cameră video. Informaţiile înregistrate de aceasta pot duce rapid la elucidarea cauzelor cumplitului accident.

parintele modest zamfiraccident gura ocnitei 3 accident gura ocnitei 4

Adaugă un Comentariu

*