Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 15, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » UPDATE: Lorin Porojan a participat, înainte de accident, la cununia unor prieteni

UPDATE: Lorin Porojan a participat, înainte de accident, la cununia unor prieteni 

Sursa foto: Facebook

Prietenilor, cunoştinţelor şi colegilor de muncă nu le vine nici acum să creadă că Lorin Porojan nu mai este. Nimeni nu îşi explică cum s-a produs teribilul accident din noaptea de sâmbătă spre duminică, în care şi-a pierdut viaţa tânărul târgoviştean. Toată lumea îl ştia ca fiind un băiat liniştit. Şofa bine şi nu era imprudent. Până la această oră, poliţia nu a făcut publice date certe cu privire la împrejurarea în care s-a produs tragedia.

CITEŞTE ŞI: Doliu printre angajaţii BEDA. Lorin Porojan a pierit într-un accident rutier pe A2

Lorin Porojan şi iubita sa, Andreia, s-au aflat, înainte de nenorocire, la Constanţa. Petrecuseră alături de mai mulţi cunoscuţi la cununia unor prieteni. Erau veseli, fericiţi. Au postat pe Facebook fotografii de pe Autostrada Soarelui. Se deplasau spre litoral într-o limuzină de lux. Se pare că, după petrecerea organizată în Mamaia, s-au întors cu toţii la Bucureşti cu aceeaşi maşină, apoi cei doi tineri s-au urcat în autoturismul personal şi au pornit din nou spre mare.

La kilometrul 111, în judeţul Călăraşi, s-a produs cumplitul accident. Autoturismul în care se aflau Lorin şi Andreia a intrat în spatele unui TIR. Impactul a fost nimicitor. Echipajele de descarcerare s-au chinuit minute în şir să scoată trupul bărbatului dintre fiarele contorsionate. Din păcate, eforturile medicilor nu au fost încununate de succes, iar viaţa tânărului de 30 de ani nu a mai putut fi salvată. Prietena lui a fost transportată la spital cu multiple leziuni şi se află acum în afara pericolului.

Adaugă un Comentariu

*