Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » UPDATE: OAMENII LEGII AU CONFISCAT 65 DE TONE DE COMBUSTIBIL, 1 MILION DE LEI, 19 AUTOTURISME, ARME ŞI CARTUŞE. Nu a scăpat de percheziţie nici Secţia de Poliţie Corneşti VEZI VIDEO

UPDATE: OAMENII LEGII AU CONFISCAT 65 DE TONE DE COMBUSTIBIL, 1 MILION DE LEI, 19 AUTOTURISME, ARME ŞI CARTUŞE. Nu a scăpat de percheziţie nici Secţia de Poliţie Corneşti VEZI VIDEO 

politie

În urma percheziţiilor din această dimineaţă, pentru reuşita cărora au fost angrenaţi 1.000 de poliţişti, 600 de autoturisme şi un elicopter MAI, oamenii legii au ridicat în vederea confiscării 65 de tone de combustibil; peste un milion de lei (monedă românească şi străină); 19 autoturisme; recipiente pentru depozitarea produselor petroliere; arme de vânătoare; cartuşe şi înscrisuri.

De asemenea, au fost confiscate 4 pompe, 44 de telefoane şi laptopuri. S-au mai găsit în locuinţele suspecţilor 195 de cartuşe de ţigări netimbrate.

Patru poliţişti, un jandarm şi un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa sunt cercetaţi de procurori pentru fapte de corupţie. Aceştia sunt acuzaţi că, în schimbul unor sume de bani, între 50 şi 300 de lei, îi lăsau pe şoferii cisternelor care treceau prin comuna Corneşti să se deplaseze fără a fi verificaţi.

De percheziţie nu a scăpat nici Postul de Poliţie Corneşti, unde au pătruns reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie.

VEZI VIDEO

Adaugă un Comentariu

*