Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Paznicul de la Mecanică Rotes Târgovişte şi un delegat din Botoşani au fost găsiţi morţi!

UPDATE: Paznicul de la Mecanică Rotes Târgovişte şi un delegat din Botoşani au fost găsiţi morţi! 

mecanica rotes 2

Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi în această dimineaţă într-o încăpere a punctului de control poartă de la Mecanică Rotes SA Târgovişte. După toate probabilităţile, moartea a survenit ca urmare a intoxicaţiei cu monoxid de carbon. Se pare că un reşou electric lăsat nesupravegheat a aprins pătura unui pat, iar fumul degajat i-a omorât pe cei doi care dormeau. Este vorba despre agent de pază de 43 de ani din Drăgăeşti-Măneşti şi un delegat venit tocmai din judeţul Botoşani.

mecanica rotes 1

Trupurile inerte ale celor doi au fost găsite de angajaţii care au venit de dimineaţă la muncă. Oamenii au văzut că poarta mică, pe unde intrau de obicei, este închisă şi că nimeni nu este prin preajmă. Au simţit în perimetru şi miros puternic de fum. Au împins în poarta mare şi au intrat. În interior au văzut, prin perdeaua groasă de fum, cadavrele celor doi bărbaţi.

mecanica rotes 3

Nu se ştie de ce delegatul venit cu treburi la Rotes nu a mers în camera destinată oaspeţilor şi a rămas la poartă. Angajaţii spun că se cunoştea cu paznicul din Măneşti şi au rămas să stea de vorbă până târziu. Mai multe obiecte din camera de la poartă au fost cuprinse de flăcări. Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Adaugă un Comentariu

*