Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 31, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » UPDATE: POLIŢIŞTI, JANDARMI ŞI CADRE ISU SUNT IMPLICAŢI ÎN FURTURILE DE PRODUSE PETROLIERE DIN RAFINĂRII ŞI AEROPORTURI

UPDATE: POLIŢIŞTI, JANDARMI ŞI CADRE ISU SUNT IMPLICAŢI ÎN FURTURILE DE PRODUSE PETROLIERE DIN RAFINĂRII ŞI AEROPORTURI 

politie parchet

Noi date ies la iveală în cazul furturilor de produse petroliere din rafinării şi aeroporturi. Capul reţelei se pare că este un fost şef de poliţie de la Corneşti.

Filiera include şi alţi poliţişti, dar şi jandarmi dâmboviţeni şi cadre de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Oamenii legii au confiscat în timpul percheziţiilor din această dimineaţă arme, bani, produse petroliere şi diferite alte bunuri.

Valoarea prejudiciului este estimată la peste 1 milion de lei. Sunt implicate persoane din Dâmboviţa, Prahova, Ilfov, Buzău, Constanța, Giurgiu, Ialomița și din municipiul București.

2 Răspunsuri la UPDATE: POLIŢIŞTI, JANDARMI ŞI CADRE ISU SUNT IMPLICAŢI ÎN FURTURILE DE PRODUSE PETROLIERE DIN RAFINĂRII ŞI AEROPORTURI

  1. cucuteanu

    Cornesti a fost mereu leaganul hotilor de combustibili dar ,din pacate si a poltistilor corupti ,care se bucurau de protectia nasului Tache.Hai o actiune similara pe braconaj cinegetic si sa vedeti ce pesti grasi vor pica (dar actiunea sa nu fie documentata de politistii din Dambovita)

     
  2. Badea

    Acest Tache, profesorul de mate, fost primar la Cornești, acolo unde e raiul hoților, este protejatul lui Dragnea, actualul primar de la Butimanu, fostul subofițer de poliție pe care infractorul de Fătuloiu l-a făcut la 53 de ani maior, drept recompensă că la campionatul de fotbal din 94 din America, Dragnea l-a plimbat alături de prefectul din acele vremuri, nimeni altul decât maiorul de securitate Marin Antonescu de la Lungulețu(cel căruia chiorul de Băsescu îi da note informative când era la Anvers). E tare mare și încurcată rețeaua infracțională din Dâmbovița. Din surse aproape sigure, polițiștii de la Cornești care sunt cercetați, l-au sunat în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Tache. Încet, încet intră la bulău și polițiștii corupți Primarul Dragnea este informator la condicerea MAI și încă mai este puternic!

     

Adaugă un Comentariu

*