Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » UPDATE: Poliţiştii dâmboviţeni le-au stricat „afacerea” hoţilor de maşini care acţionau în mai multe judeţe. VIDEO

UPDATE: Poliţiştii dâmboviţeni le-au stricat „afacerea” hoţilor de maşini care acţionau în mai multe judeţe. VIDEO 

perchezitii auto

Poliţiştii dâmboviţeni au reuşit să destructureze o grupare infracţională specializată în furturi de autoturisme. Hoţii acţionau în mai multe judeţe din ţară. Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2015, membrii grupării au sustras 10 autoturisme, profitând de faptul că acestea erau neasigurate. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 80.000 de euro.

În urma percheziţiilor desfăşurate marţi – 19 mai 2015, poliţiştii au descoperit patru autoturisme sustrase în cursul anului 2015, de pe teritoriul judeţelor Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu şi Teleorman, un sistem de navigaţie auto de tip GPS, 39 de telefoane mobile, trei computere, o armă neletală, precum şi componente provenite de la un autoturism sustras.

CITEŞTE ŞI: „Hoţii de maşini din Călăraşi şi Ilfov vor fi audiaţi la IPJ Dâmboviţa”

De asemenea, au fost puse în executare 10 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 34 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 20 mai a.c., să fie prezentaţi instanţei de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*