Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Povestea uluitoare din spatele tragediei de la Bezdead!

UPDATE: Povestea uluitoare din spatele tragediei de la Bezdead! 

Foto: Asociaţia Sufleţei din Târgovişte

Tragedia petrecută astăzi la Bezdead, în satul Măgura, şi care a îngrozit întreaga ţară are şi o faţă nevăzută. Din spusele vecinilor bătrânei omorâte de câinele unui consătean, am încropit povestea unui animal hăituit, părăsit în drum.

Ciobănescul de stână, spun oamenii, a fost într-o perioadă un animal frumos, dar stăpânul său se pare că nu s-a mai îngrijit de el aşa cum trebuie în ultima vreme, iar după ce l-a muşcat l-a abandonat. Câinele a început să umble nemâncat pe uliţele satului.

Bătrâna Floarea Ionescu nu suporta ca vreun animal străin să-i intre în bătătură. De la săteni, am aflat că femeia ar fi omorât, cu ceva vreme în urmă, cu furca, câinele unui vecin pentru simplul fapt că i-a intrat în curte.

CITEŞTE ŞI: „Bătrâna din Bezdead a fost muşcată de câinele unui vecin”

Se pare că azi-dimineaţă, lihnit de foame, ciobănescul abadonat ar fi pătruns printr-o gaură formată în gard în gospodăria bătrânei. Când l-a văzut, aceasta ar fi pus mâna pe o furcă şi s-a dus spre el, ca să-l alunge. Câinele, din instinctul de apărare, a sărit asupra femeii, producându-i leziuni care au culminat cu decesul acesteia.

Despre situaţia de la Bezdead s-a sesizat şi conducerea Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor „Sufleţel”. Câinele a fost preluat în adăpostul privat de la Târgovişte, iar atunci când s-a trezid după tranchilizare nu a avut nicio manifestare violentă. Membrii Asociaţiei sunt convinşi că tragedia are drept cauză faptul că ciobănescul de stână a fost prea multă vreme hăituit.

Foto: Asociaţia Sufleţei din Târgovişte

Foto: Asociaţia Sufleţei din Târgovişte

15 Răspunsuri la UPDATE: Povestea uluitoare din spatele tragediei de la Bezdead!

 1. garleanu eva vasilisa

  Respect pentru obiectivitate.Animalul om este cel mai violent. Violenta naste violenta.

   
 2. Biro Carmen

  O merita hoashca dracului…cainele nu are nici o vina!!!

   
 3. adi

  batrana a actionat corect .orice animal care iti incalca proprietatea privata sau atenteaza la siguranta ta trebuie eliminat

   
  • Marmota

   Daca te tine! Si din cele spuse, ea a atentat la siguranta lui. Si mi se pare mie, sau te astepti ca acel canine sa aiba habar de notiunea de proprietate? Visezi omule! Fii rational te rugam!

    
 4. TURCU IONELA

  DOAMNE FERESTE DE ASA CEVA, AR SUNT SI SIGURA CA UN CAINE NU USCA DE NEBUN, CAINII CARE O FAC SUNT 2 LA SUTA, POATE SI AIA AU PROBL MENTALE, PRECUM SI OAMENI SUNT LA FEL,,,,,APOI DACA TE DAI LA MINE , ESTE F NORMAL SA MA APAR,,,ASA SI EL,,,,,DACA ERA REA SI-I BATEA , DZEU IA DAT, NU-MI PARE BINE, DAR DE AICI TREBUIE SA INVETE LUMEA CA UN ANIMAL NU TREBUIE BATUT , CI HRANIT,,,,,,,ASA CA,,,,,EU ZIC, PARAREA MEA, CA ANIMALUL NU AR FI DE VINA, SA APARAT SI EU AS FI MUSCATO IN LOCUL LUI PE HARCA

   
 5. Mari

  Bine i-a facut. Normal ca saracul animal s-a aparat. Dar , tragedie mare : Cainele a omorat o batranica, vaaai de mine, si batranica era era una cu coarne, care nu iubea niciun animal, mai ales cainii. Am vazut la PRIMA TV – RUSINEEEEE!, CA LUATI STIRLE DE ZBOR, INAINTE SA VA INFORMATI CORECT

   
 6. Mari

  Felicitari RESPECT pt. Asociatia din Targoviste, ca l=a salvat. Sa va dea D-zeu sanatate. Daca n-aveam 3 caini in curte , il luam eu

   
 7. una

  Adi, gunoi de om ce esti, TU esti animalul acela care trebuie eliminat. Universul sa fereasca toate sufletele de tine si de gunoi ca si batrana! sunteti plini de ura!

   
 8. javradeom

  Bai Adi, esti prost ocazional sau tot timpul? Daca un animal vine in curtea ta, trebuie eliminat, dar daca iti vine un om.in curte, in speta un hot, aluia ce i mai faci? Il inviti in casa sa fure ce vrea si poate i trage si o stanga lu’ femeia ta…faci u cinste!!! Esti prost rau , acz ca am zis de femeia ta, poate n ai una…..poate chiar u esti una….

   
 9. adela

  ti-ai meritat soarta hoasca.puteai sa-l scoti afara din curte nenorocit-o.cine te-ai crezut ,dumnezeu?sa dea dumnezeu sa nu-ti gasesti linistea in mormant.

   
 10. sdf

  Era si prin zona mea o tanti preoteasa care fugarea cainii cu furca (in centrul Ploiestiului). DOmnul a luat-o la oaste in timp record (prin alte cai, e adevarat), si tare ne-am mai bucurat toti vecinii 3:)

   
 11. Diana

  Bine i-a facut. Baba in loc sa isi traiasca batranetea cu fapte bune , umbla cu coasa dupa ea. Ma bucur ca acel catelus a fost luat de catre cei de la protectia animalelor. In noi daca da cineva , automat ca ne aparam……oare animalele nu au dreptul asta? Dumnezeu ne-a lasat pe toti , iar atata timp cat si cainii, pisicile sunt lasate tot de catre dumnezeu , inseamna ca o avut un scop , asa cum o avut un scop si cu noi „oamenii” .

   
 12. Vlad Craioveanu

  CUM SA ADUCI UN ANIMAL DOMESTIC IN ASEMENEA HAL, SI SA NU INFUNZI PUSCARIA?!

  Va dati seama ca bosorogu’ ala retardat isi ia maine alt caine, si face fix acelasi lucru?!

  Politia din satul ala ce face, doar gusta tulburelul si „confisca” pufoaica?!

   
 13. Traian

  Am si eu o problema: PE CEL CARE A ALUNGAT CAINELE IN SAT, DUPA CE L-A ADUS IN ASEMENEA HAL, NU IL INTREABA NICI UN PROCUROR DE SANATATE?

   
 14. Cera

  Respect pt cei de la asociatie ca l-au putut salva.Pt cei cu inima neagra sa pateasca la fel.

   

Adaugă un Comentariu

*