Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » RUDELE FAMILIEI PREOTULUI NICOLAE NICOLAE SPERĂ SĂ SE FACĂ DREPTATE: ”Poate acum se va analiza mai bine și accidentul produs în martie 2011 la Târgoviște”. UPDATE

RUDELE FAMILIEI PREOTULUI NICOLAE NICOLAE SPERĂ SĂ SE FACĂ DREPTATE: ”Poate acum se va analiza mai bine și accidentul produs în martie 2011 la Târgoviște”. UPDATE 

cecilia stancu

Cecilia Stancu, sora preotesei Florina decedată pe 8 martie 2011 împreună cu soțul său, preotul Nicolae Nicolae, și fiica lor, Ioana, consideră că dreptatea vine de la Dumnezeu. Răvășită de durere, femeia și-a pierdut orice încredere în justiție, în lege. A văzut cum, de doi ani de zile, nu se mișcă nimic.

”Am fost purtați pe drumuri. De la Procuratură la Institutul de Criminalistică și de acolo înapoi la Parchet. Și-au bătut joc de noi. Parcă cineva vroia cu tot dinadinsul să nu se facă dreptate. Acum, cu această ocazie, poate că se va analiza mai bine și accidentul pe care Florin Cergan l-a produs pe 8 martie 2011 în Târgoviște, atunci când sora, cumnatul și nepoata mea de 15 ani au pierit”, a declarat, în exclusivitate pentru incomod-media.ro, Cecilia Stancu.

Sora Florinei Nicolae mai crede că tergiversarea anchetei nu a fost deloc întâmplătoare, ci judecătoarea Veronica Cîrstoiu a profitat de influența pe care o are pentru a-și scoate fiul basma curată, pe Florin cergan, cel care era preot la Lăculețe în momentul tragediei și care între timp a devenit avocat de București.

Adaugă un Comentariu

*