Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » UPDATE: S-au îmbogăţit cu vin contrafăcut! Poliţiştii le-au stricat afacerea. VIDEO

UPDATE: S-au îmbogăţit cu vin contrafăcut! Poliţiştii le-au stricat afacerea. VIDEO 

perchezitii prahova

Poliţiştii prahoveni au indisponibilizat, în urma percheziţiilor efectuate astăzi pe teritoriul a şapte judeţe, două instalații clandestine de producere a băuturilor alcoolice, peste 36.800 de litri de „vin de masă”, precum și aproximativ 58.000 de lei și 12.000 de euro, despre care există bănuiala că ar proveni din săvârșirea de infracțiuni. De asemenea, 17 persoane au fost conduse la sediul IPJ Prahova, pentru audieri și pentru întocmirea documentelor procedurale.

VIDEO

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au descins în această dimineaţă în 15 sedii de firmă şi la domiciliile a 17 persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul producţiei şi comercializării de băuturi alcoolice. Percheziţiile s-au desfăşurat pe teritoriul judeţelor Prahova, Vrancea, Iaşi, Buzău, Teleorman, Argeş şi Brăila.

În judeţul Călăraşi, şase persoane au decedat şi alte trei au suferit vătămări corporale, după ce au consumat, în luna ianuarie, alcool contrafăcut. În urmă cu câteva zile, poliţiştii l-au reţinut pentru omor din culpă pe bărbatul care le-a vândut băutura ucigaşă şi îl caută pe furnizorul iniţial, cel de la care a fost cumpărat alcoolul metilic.

Adaugă un Comentariu

*