Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » UPDATE: Şi-a lovit bebeluşul de două luni până aproape de moarte, fiindcă nu se oprea din plâns!

UPDATE: Şi-a lovit bebeluşul de două luni până aproape de moarte, fiindcă nu se oprea din plâns! 

Sursa foto: captură Ştirile Pro TV

Când sărăcia se amestecă cu incultura, cu ignoranţa şi cu lipsa de perspectivă în viaţă, omul se dezumanizează, uită care sunt rosturile sale pe această lume, trăieşte fără busolă. Aşa se pare că s-a întâmplat şi în cazul Florentinei Coman, tânăra de 25 de ani din comuna Băleni, judeţul Dâmboviţa, care, într-un moment de furie, nepermis când eşti mamă, a dat de pământ cu propriul copil de nici două luni. O mână de om născut şi prematur, după cum spun reprezentanţii comunităţii!

Povestea de viaţă a tinerei mame este tristă. Nu a mers deloc la şcoală. A trăit în virtutea inerţiei, fără să ştie care sunt marile responsabilităţi ale vieţii, fără să-şi dorească prea mult de la existenţă. În faţa anchetatorilor a fost nevoie de un martor, Florentina Coman neştiind nici măcar să semneze declaraţia dată!

CITEŞTE ŞI: Bebeluş maltratat de propria mamă! Femeia a fost arestată pentru 30 de zile!

Copilul pe care l-a agresat a fost conceput dintr-o relaţie de dragoste pasageră. Cel sub acoperişul căruia trăia, la Băleni, a luat-o când era însărcinată. Bărbatul nu a recunoscut copilul la naştere, ştia că nu este al lui, dar, spun oamenii, i s-a făcut milă de femeie şi de bebeluş şi a lăsat-o în casă, mai ales că şi el are patru copii dintr-o relaţie anterioară. Doi dinte micuţi sunt în grija fostei neveste şi doi au rămas cu el.

Autorităţile locale, prin compartimentul de asistenţă socială, îi monitoriza în permanenţă. În sat, se vorbeşte că aveau grijă de copii, îi ţineau în curăţenie, îmbrăcaţi, mâncaţi. Tânărul cu care Florentina trăia de câteva luni muncea cu ziua. Nefericitul incident s-a petrecut vineri noaptea. Marian nu era acasă… Copilul a început să plângă. Nu se mai oprea. Tânăra a mărturisit că nu ştia cum să-l mai potolească. Probabil avea colici, era răcit sau îi era foame. Cert este că bebeluşul nu a stat din plâns.

Situaţia se pare că a înfuriat-o pe mamă, care a luat copilul de pe picioare, îl legăna, şi l-a trântit cu putere. Unii zic că în pat, alţii că de cimentul din casă. Aşteptăm varianta oficială. Cert este că mama i-a produs micuţului de nici două luni traume grave.

Florentina nu a realizat gravitatea faptei sale şi a trecut cu vederea acest incident, crezând că nu s-a întâmplat nimic. Abia a doua zi, lui Marian, concubinul său, i s-a părut că micuţul nu mai poate să respire. S-au speriat şi au sunat la ambulanţă.

Nu este exclus ca fapta reprobabilă a tinerei mame să se datoreze unei depresii post-natale. Rămâne ca medicii specialiştii să se pronunţe şi să precizeze acest lucru. Fapta sa, cu voie sau fără voie, este prevăzută de codul penal ca tentativă de omor. Tânăra mamă a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, iar bebeluşul său se află internat într-un spital pediatric din Bucureşti.

Adaugă un Comentariu

*