Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 27, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Subofiţerul MApN care şi-a omorît iubita a fost agresiv şi cu fosta soţie!

UPDATE: Subofiţerul MApN care şi-a omorît iubita a fost agresiv şi cu fosta soţie! 

Alexandra Marin a fost omorîtă de fostul iubit, subofiţer MApN, într-un coafor din Titu

Crima de la Titu este copia fidelă a asasinatului petrecut pe 5 martie 2012 la salonul de înfrumuseţare „Perla” din Bucureşti, când, tot pe fondul unei crize de gelozie, agentul de poliţie Gheorghe Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia şi o colegă a acesteia. Femeia se afla în proces de divorţ, dar era tot timpul ameninţată de fostul soţ care avea un comportament extrem de violent. Cu câteva zile înainte, Florina Vlădan depusese plângere la Poliţie, motivând că soţul o ameninţă cu moartea. Degeaba! Criminalul nu a putut fi oprit.

La Titu, situaţie asemănătoare. Subofiţerul MApN Florin Oprea nu se împăca cu gândul că fosta iubită, cu care avea un copil, nu mai vrea să se împace cu el. Nu concepea ca ea să aibă o altă relaţie. Alexandra nu mai suporta agresivitatea lui şi excesele de violenţă. Tatăl tinerei omorâte la Titu a spus că, în urmă cu o lună de zile, fiica lui ar fi mers la Poliţie pentru a se plânge că este terorizată de Florin Oprea. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa infirmă această informaţie, comunicând că Alexandra Marin nu a depus plângere penală împotriva fostului concubin şi nici nu a apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a reclama că este ameninţată şi agresată.

Alexandra şi Florin (Sursa foto: cancan.ro)

Alexandra şi Florin (Sursa foto: cancan.ro)

Aşa cum am precizat încă de ieri, militarul s-a comportat agresiv şi cu fosta sa soţie, care spune că a trebuit să fugă din ţară pentru a se pune la adăpost de ameninţările lui. În cele din urmă, aceasta a reuşit să divorţeze folosind în faţa instanţei, ca probe, certificate medico-legale care dovedeau faptul că era maltratată. Femeia a mai precizat şi că a fost de nenumărate ori la Poliţie pentru a reclama faptul că este bătută, dar că nu au fost luate niciodată măsuri împotriva soţului său.

„Mă chemau la secție, dădeam o declarație și atât. O să îi punem în vedere, ziceau. A doua oară, făcea mai rău. Am fost de nenumărate ori la poliție, dar nu s-au luat măsuri. Cred ca fata a depus plângere, fiind supusă aceluiași tratament. Mă așteptam să cedeze și să plece pe drumul ei. Mă așteptam ca el să reacțoneze cum a reacționat și cu mine: să mă urmărească și să mă amenințe. Eu sunt în viața doar pentru că am fugit din țară”, a mărturisit Mihaela – fosta soţie a lui Florin Oprea.

Acum, poliţiştii au scos la iveală faptul că, în 2011, subofiţerul MApN a fost cercetat penal, după ce ar fi şicanat în trafic autoturismul în care se afla fosta soţie şi prietenul acesteia, de fel din Buzău. S-a întocmit atunci dosar penal pentru lovire şi distrugere, dar procurorii care s-au ocupat de caz au dispus neînceperea urmăririi penale.

Ieri, Florin Oprea a urmărit-o pe Alexandra. Era extrem de furios. Bărbatul, deşi despărţit de femeie, nu accepta că a pierdut-o. De fapt, când a fost scos de la audieri, a declarat jurnaliştilor că nu a vrut să o omoare, dar că gelozia a fost de vină. A mai spus că fosta iubită ar fi avut aventuri cu mai mulţi bărbaţi.

Era în jurul orei 16:00, când plutonierul MApN a intrat calm în unitatea de coafură-frizerie. Nimic nu prevestea că are să se întâmple o tragedie. Dintr-odată, după ce a schimbat câteva cuvinte cu A lexandra, s-a năpustit asupra ei cu un cuţit, pe care l-a scos din geacă. Angajatele salonului au rămas înmărmurite, neputând să schiţeze nici un gest. Loviturile aplicate tinerei femei au fost fatale. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa. Doi copii au rămas orfani, în urma nesăbuinţei unui militar care, conform informaţiilor date publicităţii de Ministerul Apărării Naţionale, a trecut cu bine testele psihologice, ultimul în octombrie 2017. Concluzia ar fi că, fie aceste teste se efectuează la nivel de teorie, superficial, fie, aşa cum spun unii specialiştii, asemenea explozii în comportamentul uman nu pot fi prevenite şi nici anticipate.

Florin Oprea şi-a petrecut noaptea în arestul IPJ Dâmboviţa, astăzi fiind dus la Tribunalul Militar din Bucureşti pentru emiterea mandatului de arestare. Pentru fapta sa riscă 25 de ani de închisoare sau detenţia pe viaţă. Trupul tinerei Alexandra Marin va fi depus în casa părintească din cartierul Codreanu din Titu Târg.

Adaugă un Comentariu

*