Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Târgovişteanul care s-a aruncat de pe bloc şi-a cerut iertare în biletul de adio pentru tâlhăria comisă!

UPDATE: Târgovişteanul care s-a aruncat de pe bloc şi-a cerut iertare în biletul de adio pentru tâlhăria comisă! 

sinucigas micro IV 3

Titel Bercea, un târgoviştean în vârstă de 43 de ani, şi-a pus aseară capăt zilelor, aruncându-se în gol de pe acoperişul unui bloc turn din Micro IV, în prezenţa a peste 150 de oameni. Ore în şir, negociatorii de la Poliţie, Jandarmerie şi Pompieri au încercat să-l determine să renunţe la intenţia sinucigaşă.

Târgoviştenii care s-au adunat în jurul blocului erau convinşi că bărbatul nu se va arunca. Erau destule semne care te-ar fi făcut să crezi acest lucru. A stat prea mult timp pe acoperiş, de parcă încerca să sensibilizeze pe cineva anume, a consumat două sticle de cola, a fumat ţigară după ţigară… La un moment dat, când afară s-a lăsat frigul, a tras un pulovăr pe el. A cerut până şi ceva de mâncare. Din când în când, privea în jos, de parcă încerca să vadă pe cineva sau cerceta zona.

CITEŞTE ŞI: După patru ore, târgovişteanul Titel Bercea s-a aruncat de pe bloc!

Lăsatul serii şi ploaia care începuse a creat un aer deprimant. Titel Bercea, zis Capone, a stat ghemuit minute în şir exact în zona unde, la sol, pompierii montaseră pernele de aer. La un moment dat, s-a ridicat fulgerător şi a ţâşnit, sprinten, dincolo de zona cu saltele şi s-a aruncat în gol. Mulţi sperau că şocul căderii va fi atenuat de crengile copacului de lângă bloc, dar nu a fost aşa. Trupul bărbatului s-a zdrobit pur şi simplu. Echipele medicale aflate la faţa locului au încercat minute în şir să-l resusciteze. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic, Titel Bercea fiind declarat mort la Spitalul Judeţean.

titel bercea 4

În buzunarul cămăşii, târgovişteanul avea un bilet de adio. Este un ultim gest de despărţire pe care îl iau sinucigaşii, de a scrie câteva rânduri pentru cei dragi, pentru colectiviate, pentru a-şi argumenta decizia. În biletul său, Titel Bercea şi-a cerut iertare pentru tâlhăria comisă în martie şi i-a reproşat iubitei că l-a alungat din apartament, că nu l-a înţeles şi nu a fost alături de el atunci când a avut nevoie.

CITEŞTE ŞI: Bărbat de 43 de ani ameninţă că se aruncă de pe un bloc turn din Micro IV

În data de 14 martie 2017, Titel Bercea a pătruns în apartamentul unei bătrâne de 78 de ani, văduva unui cunoscut doctor din Târgovişte, şi, prin ameninţare, i-a sustras 1.500 de lei, un telefon mobil şi mai multe documente. S-a întâmplat în centrul municipiului. A fost prins o zi mai târziu. Instanţa a dispus arestarea la domiciliu. Odată cu alungarea din locuinţă, nu mai era de îndeplinit decât o formalitate legală până ce Titel Bercea ar fi ajuns după gratii. Se pare că acest gând l-a împins să-şi curme viaţa. În trecut, bărbatul a mai fost cercetat pentru diferite furturi, însă până anul acesta nu ar fi recurs niciodată la violenţă.

Adaugă un Comentariu

*