Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » UPDATE: Ţuţuianu este ferm. Nu las pe nimeni să aducă prejudicii de imagine PSD Dâmboviţa!

UPDATE: Ţuţuianu este ferm. Nu las pe nimeni să aducă prejudicii de imagine PSD Dâmboviţa! 

adrian tutuianu

Este dat ca sigur! Alexandru Oprea, fost secretar executiv al PSD Dâmboviţa şi încă preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, va fi eliminat din partid. Liderul Organizaţiei, Adrian Ţuţuianu, a rămas ferm pe poziţie în decizia sa de a-l da afară pe Oprea. Aseară, şedinţa Biroului Permanent Judeţean a fost deosebit de tensionată şi s-a întins până după miezul nopţii.

Dacă până ieri mai existau membri BPJ care i-ar mai fi acordat o şansă lui Oprea, aseară, toată lumea a fost de acord că acesta trebuie să plece. Mulţi spun că nu doar din cauza bugetului aprobat oarecum discreţionar, nemulţumitor pentru mulţi primari din judeţ, a hotărât Ţuţuianu să ia o asemenea decizie, la mijloc ar mai fi şi alte lucruri, nespuse încă. Cert este că Alexandru Oprea mai are puţin timp la dispoziţie pentru a-şi înainta demisia din funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa.

Vineri – 17 martie, BPJ al PSD se va întruni din nou, de la ora 20:00, pentru a-i da ultima lovitură celui care a fost câţiva ani numărul doi în PSD Dâmboviţa!

„Am luat act de demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei de la Răzvad şi de demisia din funcţia de secretar executiv al organizaţiei judeţene a PSD. Urmează să mă decid şi să propun biroului permanent judeţean un înlocuitor. Avem resurse suficiente pentru a ne putea face treaba.

Concluzia tuturor membrilor BPJ a fost unanimă în a susţine că modul în care domnul Oprea a procedat este total greşit, a creat prejudicii de imagine serioase unei organizaţii care se afla pe valul încrederii, şi în partid, şi în societatea dâmboviţeană.

Aseară, am vrut ca toţi membri BPJ să-şi prezinte un punct de vedere. Am vrut să se exprime şi domnul Oprea, să pot să am şi eu un punct de vedere complet, pentru a putea lua o decizie în cunoştinţă de cauză. Nu am vrut să luăm o decizie, era destul de târziu. Lucrurile s-au spus, colegii mei au posibilitatea să analizeze în detaliu ce s-a întâmplat.

Ca urmare, vineri, la ora 20:00, vom avea o nouă şedinţă de Birou Permanent. Vom stabili atunci ce avem de făcut. Vreau să îi asigur pe toţi membrii de partid, pe toţi cetăţenii din Dâmboviţa, că suntem oameni politici maturi şi responsabili, că ne interesează buna administrare a ţării, a judeţului, a fiecărei localităţi în parte.

Cine nu înţelege imperativele momentului face un pas în afara partidului. Nu am să tolerez nimănui să strice munca miilor de membri de partid pe care îi avem şi care au aşteptări mari de la noi. Nu am să las pe nimeni să mai aducă prejudicii de imagine organizaţiei”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Adaugă un Comentariu

*