Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 26, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Un arestat în cazul interlopilor care s-au răfuit în curtea Poliţiei Titu

UPDATE: Un arestat în cazul interlopilor care s-au răfuit în curtea Poliţiei Titu 

politia titu 1 k

Poliţiştii dâmboviţeni continuă să ţină la secret amănuntele scandalului de sâmbătă, 26 septembrie, petrecut în curtea Poliţiei Titu. Astăzi, prin Biroul de Presă al IPJ, ni s-a transmis o informaţie seacă despre un bărbat de 33 de ani, din Titu, faţă de care instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind bănuit de comiterea a şase infracţiuni: “distrugere”, “ameninţare”, “port fără drept de obiecte periculoase”, “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, “nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”. Nimic despre ce a distrus, pe cine a ameninţat, ce armă şi ce obiecte periculoase avea asupra sa, cum a tulburat ordinea şi liniştea publică etc.

CITEŞTE ŞI: Răfuială între clanurile mafiote chiar în curtea Poliţiei Titu? Declaraţia unui martor ocular

În atare situaţie, ne aşteptăm ca în viitor să nu mai auzim din partea şefilor Poliţiei comentarii cu privire la veridicitatea materialelor de presă. Din moment ce nu au venit cu precizări, nu putem să vă prezentăm decât declaraţiile martorilor care au asistat, fără voie, la scandal.

„Sâmbătă, în jurul orei 10:30, mă aflam în curtea magazinului Lidl din Titu, împreună cu rudele mele din acest oraş. Deodată, văd o urmărire ca în filme. Două maşini goneau nebuneşte venind dinspre blocuri şi făcând orbeşte dreapta la intersecţia mare de lângă Lidl, spre Poliţie. Un BMW X6 cu nr. de înmatriculare DB27LUP urmărea un Cielo (DB11 NOV) şi era gata-gata să intre într-un Logan care circula regulamentar şi care intra în intersecţie.

După ce au trecut de Lidl, Cielo virează brusc la stânga în curtea Poliţiei Titu şi loveşte un Logan parcat. BMW-ul, după el, şi loveşte o maşina de poliţie şi apoi intra destul de dur în gardul Poliţiei Titu. Conducătorul auto din Cielo intră în sediul Poliţiei Titu în fuga şi cei care se aflau în BMW, după el în goană. Mai târziu, apare şi duba Poliţiei cu mascaţi şi se strânge toată Poliţia din zonă la Titu.

Din ce am aflat împreună cu rudele mele care îi cunosc pe cei din maşini, ar fi vorba despre o răfuiala între un clan de interlopi cu nume de familie Lupu, cei care s-au răfuit în iulie cu Bela şi fratele său pentru o fată, şi un alt interlop notoriu din Titu, pe nume Martac Marian.

În Titu, lumea s-a săturat de clanurile de interlopi, de proxeneţii care au foarte mulţi bani şi nu le pasă de lege şi care tulbură viaţa oraşului zi de zi şi Poliţia închide ochii. În iulie, aceşti proxeneţi cu fete în Germania şi Anglia au rupt mâna unei tinere, azi au lovit un autoturism şi îşi fac legea singuri, chiar în sediul Poliţiei. Aşa ceva nu mai poate continua şi trebuie tras un semnal de alarmă”.

politia titu 4 k politia titu 2 k

Adaugă un Comentariu

*