Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 17, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: Vezi cum erau sifonaţi banii din conturile Primăriei Butimanu!

UPDATE: Vezi cum erau sifonaţi banii din conturile Primăriei Butimanu! 

Foto: targovistenews.ro

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au probat activitatea infracţională a şase persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu, delapidare, complicitate la delapidare, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012-2014, o femeie ar fi încredinţat fără drept şi în mod repetat 115 804 lei unei alte femei care şi i-ar fi însuşit ilegal.

CITEŞTE ŞI: „Primarul din Butimanu şi mai mulţi funcţionari publici au fost reţinuţi 24 de ore pentru delapidare”

De asemenea, în perioada 2011-2014, o parte dintre persoanele bănuite ar fi efectuat în mod direct plăţi aferente unor cheltuieli, sustragându-se astfel de la verificările privind respectarea limitelor creditelor bugetare deschise şi repartizate, precum şi a destinaţiei acestora.

Totodată, ar fi fost efectuate plăţi, în cuantum de 589 157 lei, către doi agenţi economici, pentru lucrări neexecutate sau datorii fictive şi nu au fost aplicate măsuri de executare silită pentru colectarea unor creanţe fiscale, în valoare de 117.923 lei.

Prejudiciul cauzat este de 885.550 lei.

Sursa: IPJ Dâmboviţa

Răspuns la UPDATE: Vezi cum erau sifonaţi banii din conturile Primăriei Butimanu!

  1. kiki

    Unei alte femei sau unei alte firme?

     

Adaugă un Comentariu

*