Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 21, 2018
Sunteți Aici Home » SOCIAL » URSITOARELE, personaje ideale pentru petrecerea de BOTEZ a copilului!

URSITOARELE, personaje ideale pentru petrecerea de BOTEZ a copilului! 

Sursa foto: e-advertising.co

O petrecere de botez nu poate fi completă fără ajutorul unor ursitoare frumoase, care să facă toate urările de bine bebelușului. Nu numai că dumneavoastră ca părinți veți fi încântați de apariția acestora, dar și invitații de la botezul dumneavoastră se vor declara cu adevărat entuziasmați. Cu ajutorul ursitoarelor, toată atenția va fi îndreptată exclusiv spre bebelușul recent botezat. Până la urmă, el este vedeta întregii petreceri. Toți invitații vor fi introduși într-o atmosferă de basm, luând parte la întreaga poveste.

Cine sunt ursitoarele
Ursitoarele sunt niște zâne îndrăgite în aproape toate poveștile. De aceea, paradisulpersonajelor.ro aduce ca ursitoare botez numai actrițe desăvârșite, care pun pasiune în scenetele ilustrate la botez. Numai așa vor fi cu adevărat invitații transpuși în lumea de basm care se dorește a fi creată cu ajutorul lor.

Ursitoarele de la Paradisul Personajelor vor interpreta scenete în versuri, originale și amuzante deopotrivă. Sunt în total 5 ursitoare, care vor face din petrecerea dumneavoastră una de neuitat, chiar și peste ani.

Una dintre ele este Ingerasul. Aceasta este cea care îl va veghea pe copil de-a lungul vieții. Zâna Iubirii este un personaj la fel de încântător. Ea se va ocupa cu ursitul unei vieți pline de iubire. În așa fel, dragostea nu îi va lipsi niciodată de-a lungul vieții.

Și pentru că tot timpul este nevoie de noroc, una dintre zâne va fi Zână Norocului. În așa fel, bebelușul va fi protejat pe viață de ghinion și va avea parte numai și numai de noroc. Pentru că pe lângă un gram de noroc, tot timpul este nevoie și de puțină înțelepciune, Zâna Înțelepciunii va avea grija ca nou născutul să fie un om inteligent și cât mai rațional posibil.

Chiar dacă nu va fi cea mai plăcută dintre zâne, Ursitoarea cea Rea va trebui să fie și ea prezentă la petrecere. Fără ea nu ar mai fi completă petrecerea de botez. Nu va face niciun fel de urări rele, ci mai degrabă va aduce amuzamentul pe buzele tuturor invitaților de la botez, prin poznele sale.

Pachetele de servicii cu ursitoare
Dacă vă încântă ideea de a avea ursitoare la petrecerea copilului dumneavoastră, trebuie să aflați că Paradisul Personajelor oferă mai multe tipuri de pachete pe care poate să le ofere.

Dacă nu vă permite bugetul sau doriți ceva mai restrâns, pachetul simplu de 300 de lei este alegerea perfectă. Spectacolul va fi realizat de trei ursitoare bune. Sceneta va fi în versuri, iar coloana sonoră nu va lipsi în acest caz. La un preț mai mare doar cu 70 de lei, pachetul standard oferă în plus și Ursitoarea Rea. Ca bonus este oferita o explozie de confetti și petale de flori.

Pachetul gold, la 470 de lei oferă în plus și o melodie live interpretată de una dintre ursitoare. Bebelușul va primi un cadou din partea celor 3 ursitoare. Nici părinții, nașii sau bunicii nu vor fi uitați. Ursitoarele vor recita vor avea un text personalizat, dedicat special pentru aceștia.

O clasă mai înaltă de servicii, cu un cost de 550 de lei, vă va oferi în plus portretul bebelușului dumneavoastră, executat de un artist plastic. Îngerașul nu va lipsi, în acest caz.

Când vorbim de pachetul bebe gold, lucrurile deja se schimbă. Suma de 990 de lei va aduce beneficiile menționate anterior, cât și un animator pe o durată de 5 ore. Nu vor lipsi mașina de baloane și atelierul de creație.

Când vine vorba de sărbătorirea acestei ocazii speciale precum botezul copilului dumeavoastră, nu trebuie să ratați nici o șansă pentru ca sărbătoarea să fie cu adevărat una specială. Zâmbetele adunate în fotografii vor fi cât pentru o viață întreagă!

Sursa: e-advertising.co

Adaugă un Comentariu

*