Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, decembrie 7, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Va fi exclus din partid secretarul executiv al PSD Dâmboviţa?

Va fi exclus din partid secretarul executiv al PSD Dâmboviţa? 

Alexandru Oprea - secretar executiv PSD Dâmboviţa

Se aude că, miercuri – 15 martie, la Biroul Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa, se va tăia în carne vie în ceea ce priveşte situaţia conflictuală apărută între Adrian Ţuţuianu – preşedinte şi Alexandru Oprea – secretar executiv.

Se pare că mai mulţi membri ai BPJ al PSD Dâmboviţa ar cere eliminarea lui Sandu Oprea din partid. Rămâne de văzut dacă va exista majoritate pentru demitere, mai ales că Alexandru Oprea este, din luna ianuarie, preşedintele Consiliului Judeţean.

Nu este exclusă, de dragul liniştii şi armoniei în partid, măcar aşa, de aparenţă, să se procedeze la împăcare. Sursele noastre spun că Liviu Dragnea a fost extrem de supărat că a apărut această stare conflictuală în sânul Organizaţiei PSD Dâmboviţa.

Tot miercuri, conducerea judeţeană a PSD va valida propunerile pentru funcţile de viceprimar în mai multe localităţi din judeţ, între care şi municipiul Târgovişte.

Răspuns la Va fi exclus din partid secretarul executiv al PSD Dâmboviţa?

  1. Sorin

    Daca Dragnea este asa de suparat ,de ce nu-l potoleste pe TUTUIANU? Si lui Tutuianu nu-i este frica ? Ca si Oprea are informatii multe despre el?

     

Adaugă un Comentariu

*