Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VA FI UNS FOSTUL PDL-IST IOAN FOLESCU ȘEF LA COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE-DÂMBOVIȚA? Alianța USL este la un pas de a fi dinamitată în județ

VA FI UNS FOSTUL PDL-IST IOAN FOLESCU ȘEF LA COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE-DÂMBOVIȚA? Alianța USL este la un pas de a fi dinamitată în județ 

ioan folescu

Scandalul iscat din nou în sânul USL Dâmbovița, urmare faptului că liberalii s-au aliat în Consiliul Municipal Târgoviște cu PDL și PPDD, va fi mediat de București. Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a înaintat deja o solicitare în acest sens, întrucât ceea ce s-a întâmplat ieri în forul legislativ târgoviștean ”dinamitează USL”.

În ceea ce privește schimbările survenite în Consiliul de Administrație al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, ca urmare a noii alianțe din Consiliul Municipal, Țuțuianu spune că acestea sunt ilegale și, în consecință, i-a cerut prefectului Victor Sanda să le atace în Contencios.

”Acele hotărâri urmăresc doar interesele personale ale domnului parașutat în județ Volintiru și pe ale celor din clica de lângă domnia sa. La Compania de Apă sunt probleme imense în modul cum s-au pus în aplicare proiectele pe fondul de mediu.

Compania de Apă trebuie lăsată să-și facă treaba pentru a nu pierde acești bani europeni”, a declarat Adrian Țuțuianu.

Șeful județului spune că PNL dorește să-l numească în fruntea Companiei de Apă pe Ioan Folescu, omul care a fost consilier județean din partea PDL și apoi, susținut de același partid, a condus Electrica SA.

”Sunt dezamăgit de modul cum înțelege Volintiru (nota redacției: președintele interimar al PNL Dâmbovița) să colaboreze în USL. Până acum nu l-am văzut preocupat decât să-și impună unii oameni pe funcții. Nu l-am văzut preocupat de problemele județului, nu l-am văzut preocupat să aducă investitori în Dâmbovița”.

Adaugă un Comentariu

*