Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » VALEA MIERII A DEVENIT VALEA DOSARELOR PENALE! Şase bărbaţi au fost prinşi la furat de conducte

VALEA MIERII A DEVENIT VALEA DOSARELOR PENALE! Şase bărbaţi au fost prinşi la furat de conducte 

furt conducta

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe zona localităţilor Gheboieni-Teiş, a depistat în punctul “Valea Mierii” din zona împădurită dintre localităţile Gheboieni şi Teiş şase persoane de sex masculin, care transportau cu ajutorul a două atelaje hipo mai multe bucăţi de conductă metalică.

În urma verificărilor efectuate de personalul jandarmeriei, s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani, după ce au decopertat solul, au sustras mai multe bucăţi de conductă metalică, în lungime totală de aproximativ 70 metri, dintr-un tronson aparţinând unei societăţi comerciale.
Persoanele intenţionau să transporte bucăţile de conductă sustrase cu ajutorul atelajelor hipo la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării acestuia.

Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “furt calificat”, actele urmând a fi înaintate instituţiei abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: IJJ Dâmboviţa

Adaugă un Comentariu

*