Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Validează Comitetul Executiv al PSD Dâmboviţa suspendarea lui Sandu Oprea?

Validează Comitetul Executiv al PSD Dâmboviţa suspendarea lui Sandu Oprea? 

sandu-oprea

Miercuri-seară, la Centrul Cultural din Aninoasa, se desfăşoară şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa. Spun sursele noastre că principalul punct pe ordinea de zi ar fi validarea deciziei luate de Biroul Permanent Judeţean privind suspendarea din partid, pe un an de zile, a lui Alexandru Oprea, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Există voci care spun că hotărârea BPJ-ului nu va fi validată. Cei mai mulţi cred însă că va trece! Cu mici excepţii, primarii PSD din judeţ, membri în Comitetul Executiv, nu sunt tocmai mulţumiţi de şeful Consiliului Judeţean şi, cu siguranţă, nu vor vota contra suspendării.

Sunt lansate pe piaţă şi unele speculaţii privind o anume înţelegere între cei doi capi ai PSD Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu şi Alkexandru Oprea, până de curând buni prieteni şi tovarăşi de partid, dar nu au fost descifrate posibilele coduri secrete ale acestei teorii. Dacă scandalul a fost unul programat, ce se urmăreşte de fapt?

Adaugă un Comentariu

*