Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Giurgiu » VECINII BULGARI VOR SĂ ÎNCHIDĂ PODUL DE LA RUSE! Singurul pod care ne leagă de Bulgaria este în stare avansată de degradare

VECINII BULGARI VOR SĂ ÎNCHIDĂ PODUL DE LA RUSE! Singurul pod care ne leagă de Bulgaria este în stare avansată de degradare 

pod-giurgiu-ruse

Podul Giurgiu-Ruse care leagă România de Bulgaria ar putea fi închis în curând, partea bulgară exercitând presiuni în acest sens, susţine  senatorul de Giurgiu Niculae Bădălău. Acesta este dezamăgit de faptul că giurgiuvenii nu au nicio soluţie de traversare a fluviului dacă podul va fi închis circulaţiei. În opinia sa, nu există nici o zonă amenajată pentru o posibilă traversare cu Bacul, fostul perimetru deţinut de Mucă fiind distrus.

În trecut, aici exista o zonă special amenajată pentru traversarea cu Bacul. Mucă deţinea şi o platformă pentru transportul pe Dunăre, care, din nefericire, a fost vândută la fier vechi.

Închiderea circulaţiei pe podul Giurgiu-Ruse este solicitată de partea bulgară deoarece structura podului se află în stare avansată de degradare, având nevoie de reparaţii capitale.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*