Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » VERDE PENTRU SCHIMBAREA DIRECTORULUI PARCULUI INDUSTRIAL PRIBOIU! Adrian Țuțuianu a fost foarte dur cu acesta: ”Domnule Stănescu, ești paralel”

VERDE PENTRU SCHIMBAREA DIRECTORULUI PARCULUI INDUSTRIAL PRIBOIU! Adrian Țuțuianu a fost foarte dur cu acesta: ”Domnule Stănescu, ești paralel” 

parc priboiu 2

De foarte multă vreme, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu și-a arătat nemulțumirea față de directorul Parcului Industrial Priboiu, Ovidiu Stănescu, pe care l-a amenințat de mai multe ori că-l schimbă din funcție.

Ei bine, ieri, consilierii județeni au avizat favorabil proiectul de hotărâre privind mandatarea reprezentanților Adunării Generale a Acționarilor pentru revocarea și numirea interimară a directorului general al SC Parc Industrial Priboiu SA.

Adrian Țuțuianu l-a taxat și în ședința Consiliului Județean pe directorul Parcului, căruia i s-a adresat extrem de dur: ”Domnule Stănescu, ești paralel! Nici azi nu pricepi de ce ai fost pus acolo. Ai 17 hectare de teren neutilizate de niciun fel, nu ai lumină, nu ai internet, dar ai plătit pază de multe miliarde”.

Imediat, liderul grupului PDL din Consiliul Județean a sărit în apărarea directorului Stănescu, pe care nu-l consideră vinovat de pierderile de la Parcul Industrial Priboiu.

”Domnule președinte, ce așteptări aveți dumneavoastră de la o investiție cu bani europeni pusă tocmai la Priboiu. Este foarte greu să găsești oportunități de afaceri acolo. Cât privește paza, nu ar trebui să-l întrebați pe domnul director câți bani a plătit pentru acest serviciu, ci câți paznici îl obligă legea să aibă, iar la un calcul simplu vedeați că nu a plătit banii degeaba sau că așa a vrut”.

Una peste alta, dincolo de contre, hotărârea privind schimbarea directorului Stănescu s-a votat, așa că nu mai este decât o chestiune de timp până când acesta va fi înlăturat.

5 Răspunsuri la VERDE PENTRU SCHIMBAREA DIRECTORULUI PARCULUI INDUSTRIAL PRIBOIU! Adrian Țuțuianu a fost foarte dur cu acesta: ”Domnule Stănescu, ești paralel”

 1. Badea

  Bai Tutuiene, ce destept esti tu si cum le stii tu pe toate. Noi cetatenii care te-am pus pe scaunul ala pe care doar te vaiti ca o vaduva, suntem constienti ca trebuie sa-ti dai demisia din functia de presedinte al consilului judetean pentru ca esti nepregatit, afon in materie de management si prost crescut, asa cum te-au invatat ciocoii de stan si sanda! Afara cu voi javrelor!

   
 2. gica

  Dupa cum scrii,esti adeptul analfabetilor de la PPDD.Eu sunt apolitic,sunt nascut in Db,la ora actuala traiesc in judetul vecin,prahova.De ani de zile vin cu masina la parinti,dar s-au schimbat multe dupa luna iunie 2012 dpdv dn71,dn72.Vorbesti de management;imi pare rau ca nu mai exista limba romana(PR,HR,M,training-in loc de cursuri-etc.Mi-e scarba de politica,deci va rog sa scrieti numai realitatea,fara ciocoi,dobitoci,penali,etc.

   
  • Octavian

   Nu cumva ești vreun pupincurist de-al lui Țuțuianu? După cum prescurtezi cuvintele ești cam (pre)scurtat și la cunoștințe despre județul Dâmbovița. Chiar dacă trăiești acum în alt județ, să știi că limba română nu s-a schimbat, numele județului se scrie cu literă mare, asta așa ca respect față de un județ vecin care gazduiește un imbecil de dâmbovițean ca tine Gică!

    
 3. Catalin

  In Iunie 2011 am sesizat presei acest lucru:Indolenta CJ Dambovita tine investitorii la usa

  Un cititor din comuna Branesti – Dambovita, stabilit de 11 ani in Spania ne-a sesizat faptul ca parcul industrial din Priboiu nu are regulament de functionare si intreg spatiul zace nefolosit de aproape un an. Romanul are deschisa o afacere in Barcelona in domeniul energiei solare si doreste sa investeasca in propria comuna, insa nu cunoaste conditiile cerute de autoritati pentru a deschide o afacere in respectivul parc industrial.
  „Am foarte multe cunostinte, oameni de afaceri care ar fi interesati in colaborarea cu mine sau cu alte persoane pentru dezvoltarea unor afaceri in Romania , primul lucru care mi-a venit in gand a fost sa fac ceva pentru localitatea mea si sa-i aduc aici. Asa ca am intrat pe pagina de internet a parcului industrial Priboiu si am incercat sa aflu conditiile oferite si cerute pentru a putea dezvolta o activitate in acest loc. Incercarile mele au dus catre descarcarea regulamentului care ar trebui sa contina aceste conditii , insa se pare ca acest regulament nu exista pe server”.
  Mai mult, potentialul investitor le-a scris in doua randuri celor care se ocupa de gestionarea acestei afaceri, insa de patru luni nu a primit niciun raspuns. “Pentru ce au construit acest parc industrial daca nu exploateaza oportunitatile pe care acesta le ofera?” se intreaba retoric cititorul Romaniacurata.ro.
  Am luat legatura cu un responsabil al poligonului industrial care ne-a asigurat ca intr-o luna, conditiile de calificare pentru firmele care doresc sa investeasca la Priboiu vor fi afisate pe internet. “Site-ul este nou, nu am afisat inca regulamentul de functionare, dar intr-o luna avem promisiunea ca va fi afisat”, ne-a declarat un functionar care nu a dorit sa-si dezvaluie identitatea.
  Potrivit documentelor de prezentare, parcul industrial a fost finalizat in august anul trecut, investitia ridicandu-se la 14,3 milioane euro. Consiliul Judetean Dambovita a platit 7,6 milioane euro, Comisia Europena 5 milioane si 1,6 milioane euro au fost bani alocati de la bugetul de stat. Beneficiarul proiectului este CJ Dambovita

  Articol preluat de pe: http://www.romaniacurata.ro

   
  • Catalin

   Situatia inca nu s-a schimbat, degeaba au promis acum 2 ani ca intr-o luna vor afisa regulamentu…. Daca nici atentionati nu au facut nimic, isi merita soarta!

    

Adaugă un Comentariu

*