Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VEZI cum aflăm NUMĂRUL DE TELEFON al persoanei care sună cu NUMĂR ASCUNS

VEZI cum aflăm NUMĂRUL DE TELEFON al persoanei care sună cu NUMĂR ASCUNS 

Mai toata lumea a patit cel putin odata in viata sa fie sunat sau beep-uit in miez de noapte de numere necunoscute iar cei care suna cu numar ascuns, de foarte multe ori, nu cunosc limitele si devin insistenti, deranjanti. Primul lucru pe care il putem dori in astfel de situatii este sa stim “cine ne suna cu numar ascuns”. Raspunsul este simplu si la indemana oricui, scriu cei de la videotutorial.ro, care ne oferă câteva ponturi.

Tot ce trebuie sa facem este sa cream un cont pe un serviciu VoiceIP. Acest serviciu ne va aloca un numar pe care il putem folosi in telefonul sau smartphone-ul nostru pentru a devia toate apelurile primite, doar apelurile carora le dam ocupat, doar apelurile la care nu raspundem sau apelurile primite cand nu suntem in aria de acoperire a providerului de telefonie mobila.

Orice telefon sau smartphone suporta call forwarding sau pe romaneste deviere apel. Va trebuie sa cautati aceasta functie in telefonul sau smartphone-ul vostru la Setari apeluri sau Call Settings. In optiunea Call forwarding (deviere apel) se trece numarul catre care doriti sa deviati (in cazul nostru numarul VoiceIP) pentru una din situatiile disponibile: Always forward (deviere intotdeauna), Forward when busy (deviere doar cand suna ocupat), Forward when unanswered (deviere cand nu raspundeti), Forward when unreachable (deviere cand nu va aflati in aria de acoperire sau nu aveti semnal).

VEZI AICI TUTORIALUL VIDEO

Adaugă un Comentariu

*