Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 13, 2021
Sunteți Aici Home » ANCHETĂ » VICTIMA L-A RECUNOSCUT PE ASASIN DEȘI PURTA CAGULĂ ȘI MĂNUȘI! Bărbatul din Pitești a fost executat pentru 30.000 de euro

VICTIMA L-A RECUNOSCUT PE ASASIN DEȘI PURTA CAGULĂ ȘI MĂNUȘI! Bărbatul din Pitești a fost executat pentru 30.000 de euro 

barbat asasinat pitesti 1

Reglare de conturi în toată regula! Așa poate fi numită uciderea bărbatului împușcat în cartierul Prundu. La scurt timp după ce Ion Păun și polițistul Andrei Mihai Toma au fost reținuți pentru 24 de ore pentru omor și complicitate la omor, procurorul de caz, Ion Anghelescu a dezvăluit detalii șocante din spatele singurului caz de acest gen petrecut vreodată în Argeș.

”Au premeditat fapta de mai bine de un an și deși au crezut că au comis crima perfectă nu a fost așa. Totul din cauza unui conflict mai vechi în care s-au pierdut bani serioși, este vorba despre 30.000 de euro.

În primul rând, polițistului nu i-a dispărut vreodată pistolul. Apoi, amândoi au fost văzuți în apropiere de locul crimei imediat după ce s-a petrecut totul. Deși cel care a tras, adică Păun, avea cagulă și mănuși, victima l-a recunoscut și a strigat ”Ioane”.

Autorul a tras în continuare mai multe focuri de armă, deși victima era deja la pământ. Polițistul era în apropiere când s-a întâmplat totul. Și după comiterea crimei, cei doi au fost văzuți plecând împreună într-o mașină.

Chiar dacă au plănuit totul în cel mai mare detaliu, cei doi au făcut două greșeli: Păun și-a pierdut o mănușă aproape de locul crimei, iar patentul cu care s-a tăiat curentul pe strada respectivă a fost găsit sub mașina polițistului”, a spus procurorul.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

Foto: Ziarul Argeșul

Adaugă un Comentariu

*