Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » POLITIC » Victor PONTA, atac dur la adresa colegului Liviu DRAGNEA

Victor PONTA, atac dur la adresa colegului Liviu DRAGNEA 

Sursa foto: psnews.ro

Spiritele se încing în PSD, după ce Victor Ponta a început să critice extrem de dur partidul pe care l-a condus. Fostul premier social-democrat a umblat, în campania electorală pentru alegerile locale, prin mai multe judeţe ale ţării, întâlnindu-se cu electoratul, ieşind în faţă cu realizările Guvernului pe care l-a condus.

La vremea respectivă, Victor Ponta declara ziariştilor că nu urmăreşte, prin implicarea sa în campanie, să se întoarcă în prima linie a politicii. Totuşi, Ponta şi-ar fi dorit să obţină fotoliul de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în locul lui Zgonea, dar a fost lovit pe la spate de Liviu Dragnea, preşedintele PSD, care, în ultima clipă, i-a retras sprijinul lui Ponta, lăsându-l cu buza umflată.

Într-un text publicat pe Facebook, Victor Ponta s-a arătat îngrijorat de situaţia în care se află acum PSD, existând riscul ca marele partid să se izoleze, dând dovadă de aroganţă şi comportament de „vătaf judeţean”. Analiştii politici consideră această ultimă expresie a fi un glonţ dur tras în direcţia lui Liviu Dragnea, cu care Ponta nu ar mai fi în relaţii excelente.

Adaugă un Comentariu

*