Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » VICTOR PONTA: „DNA nu va câştiga alegerile pentru domnul Klaus Iohannis, care va înţelege curând acest lucru”

VICTOR PONTA: „DNA nu va câştiga alegerile pentru domnul Klaus Iohannis, care va înţelege curând acest lucru” 

ponta UVT 10

Prezent astăzi la Târgovişte, unde a inaugurat Institutul de Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologică Multidisciplinară din cadrul Universităţii Valahia, premierul Victor Ponta i-a avertizat pe contracandidaţii săi, în special pe Klaus Iohannis, că DNA-ul nu va câştiga alegerile pentru ei.

„Există un sentiment, la contracandidaţii mei, în special la domnul Iohannis, că este adevărat că ei nu au nimic de oferit şi de spus, dar o să le câştige DNA-ul alegerile. Cred că este un sentiment greşit. Cred că Justiţia este cu treaba ei, iar noi, candidaţii, trebuie să spunem ce vrem să facem pentru România. Cred că este o concepţie greşită, iar domnul Iohannis va înţelege curând acest lucru”, a explicat Victor Ponta.

Premierul a mai adăugat că Iohannis vorbeşte ca Traian Băsescu şi crede că stăpâneşte Justiţia, ceea ce este total neadevărat.

„Cred că domnul Iohannis, luând cu copy-paste, toate declaraţiile lui Traian Băsescu cade într-un ridicol de care se ferise până acum. Văd că şi insultele le preia tot de la domnul Băsescu. Ştiţi, când mă insulta Traian Băsescu avea un farmec, când mă insultă domnul Iohannis cu aceleaşi cuvinte, ne apucă somnul. E un fel de Traian Băsescu, dar e doar formă, nu e şi fondul. Regret că domnul Iohannis s-a răzgândit şi face o campanie exact ca Traian Băsescu în 2004 şi 2009, când românii au fost păcăliţi să voteze contra a ceva. Acum, cred că, după ce au văzut ce înseamnă să voteze contra a ceva, românii vor vota pentru ceva”, a declarat Victor Ponta.

În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, Ponta spune că acceptă o dezbatere publică cu toţi cei 14 candidaţi, nu doar cu primii 6 clasaţi după sondajele realizate până acum.

„Dacă e după sondaje, nici nu mai trebuie să facem alegerile, că le-am câştigat eu. Sunt 14 candidaţi. Dacă suntem toţi 14 ne vedem înainte de primul tur, dacă nu, în turul II, dacă cel sau cea care intră acceptă, eu cred că trebuie să avem patru dezbateri. Acum, eu nu ştiu cu ce este mai bun un candidat care fuge de Înalta Curte, să nu-l prindă cumva cu dosarul, de altul care nu stă în sondaje foarte bine. Sondajele au o valoare relativă. Nu văd cum putem să facem altfel”, a precizat Victor Ponta.

Răspuns la VICTOR PONTA: „DNA nu va câştiga alegerile pentru domnul Klaus Iohannis, care va înţelege curând acest lucru”

  1. moshu49

    prim-plagiatorul mitoman al guvernului vorbeşte de „copy-paste”…
    hai, ciocu’ mic şi calcă apa! :(

     

Adaugă un Comentariu

*