Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Victorie amară! PSD DÂMBOVIŢA, fără miniştri în Cabinetul Grindeanu!

Victorie amară! PSD DÂMBOVIŢA, fără miniştri în Cabinetul Grindeanu! 

adrian-tutuianu-1

Faptul că PSD Dâmboviţa a obţinut cele mai multe voturi la nivel naţional nu a contat prea mult pentru Liviu Dragnea. Niciodată până acum PSD Dâmboviţa nu a trimis în Parlamentul României doi senatori şi cinci deputaţi. Prin urmare, exista premisa ca măcar o nominalizare pentru o funcţie de ministru în Cabinetul Grindeanu să se facă dintre liderii dâmboviţeni. Nu s-a întâmplat aşa!

Adrian Ţuţuianu a renunţat la funcţia de preşedinte al Consilliului Judeţean Dâmboviţa (Mulţi i-au spus să nu o facă!) având speranţa şi poate promisiunea că va fi pus ministru la Dezvoltare Regională. În ultima clipă, Liviu Dragnea i-a luat caşcavalul din mână, rugându-l, aşa s-a spus oficial, să rămână alături de el la partid.

CITEŞTE ŞI: Adrian Ţuţuianu, posibil ministru al Dezvoltării Regionale

Nici Rovana Plumb, tot parlamentar de Dâmboviţa, nu a mai fost în cărţile preşedintelui Dragnea. Toată lumea spera ca doamna de fier a PSD, care a răguşit în campania electorală vorbind dâmboviţenilor şi nu numai lor despre măsurile de protecţie socială ale PSD, despre politica de pensii, salarii şi muncă a social-democraţilor, să fie numită ministru acolo unde a mai fost şi a făcut treabă bună.

Titus Corlăţean, senator de Dâmboviţa, de asemenea, a fost lăsat pe dinafară. Totuşi, în Guvernul Grindeanu avem două persoane cu rădăcini în Dâmboviţa. Mihaela Virginia Toader, ministru delegat pentru Fonduri Europene, fiica fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Mihai Trifan. Ionuţ Vulpescu – ministru al Culturii şi Identităţii Naţionale.

Mai există şansa ca, în noul guvern, să fie numit pe o funcţie de secretar de stat Cătălin Olteanu, secretar ALDE şi un apropiat al copreşedintelui Daniel Consatantin, acum vicepremier şi ministru al Mediului.

2 Răspunsuri la Victorie amară! PSD DÂMBOVIŢA, fără miniştri în Cabinetul Grindeanu!

 1. Cocuta

  N-ai lins destul Tutuianule! De!

   
 2. Sorin Pascu

  Nu este nicio nenerocire ! Nu-l plangeti!
  Ganditi-va ce facea prin minister : tipa la angajati ,ii jignea ,ii ameninta , facea presiuni asupra lor si multe ce ne sunt cunoscute din Consiliul Judetean. Ca de :,, lupul isi schimba parul dar naravul ba”

   

Adaugă un Comentariu

*