Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » VIDEO: 3 morţi şi 21 de răniţi, într-un accident de circulaţie în judeţul Argeş

VIDEO: 3 morţi şi 21 de răniţi, într-un accident de circulaţie în judeţul Argeş 

Sursa foto: Captură Pro TV

Evenimentul rutier s-a produs, în această după-amiază, pe DN 7C, în localitatea Băiculeşti. Trei oameni au murit pe loc şi alţi 21 au fost răniţi. Un microbuz care circula din direcţia Curtea de Argeş spre Piteşti a intrat în coliziune cu un autoturism aflat într-o depăşire neregulamentară.

Potrivit Pro TV, în urma impactului frontal, şoferul microbuzului şi femeia aflată pe scaunul din dreapta în maşina mică au murit pe loc. Conducătorul autoturismului a decedat ulterior, in timpul manevrelor de resuscitare. Alte şapte persoane au fost transportate la spital, unele în stare gravă.

Sursa foto: Captură Pro TV

Sursa foto: Captură Pro TV

Tânărul de 26 de ani vinovat de producerea accidentului era din judeţul Teleorman şi se îndrepta spre Curtea de Argeş. Avea în maşină patru persoane, printre care şi un copil de 5 ani. Politistii spun ca a vrut să facă o depăşire neregulamentară şi s-a izbit de microbuzul plin cu studenţi, care s-a răsturnat într-un şanţ şi s-a izbit de un cap de pod.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*