Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » VIDEO: 40 de evazionişti, săltaţi de poliţişti! Au prejudiciat statul cu 4,4 milioane de euro!

VIDEO: 40 de evazionişti, săltaţi de poliţişti! Au prejudiciat statul cu 4,4 milioane de euro! 

evaziune fiscala

Anchetatorii din Prahova au destructurat o grupare infracțională specializată în săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare a banilor. 40 de persoane au fost conduse astăzi la audieri, după efectuarea a 52 de percheziţii în municipiul București și în județele Prahova, Bacău, Iași, Galați, Alba, Buzău și Dâmbovița.

Potrivit iPJ prahova, 30 de societăţi comerciale ar fi influenţat, în perioada 2010-2016, obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de operațiuni nereale. Pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală au fost folosite 10 societăți cu un comportament de tip fantomă. Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 1,4 milioane de euro din actele de evaziune fiscală și alte 3.000.000. de euro din infracțiunea de spălare a banilor. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat bani, înscrisuri şi documente.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*