Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » VIDEO: „45 de secunde pentru fericire”, o campanie umanitară pentru pacienţii fără venituri!

VIDEO: „45 de secunde pentru fericire”, o campanie umanitară pentru pacienţii fără venituri! 

Cristina Mateoiu - director  executiv al Fundației Policlinici Sociale Regina Maria

Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria a lansat campania „45 de secunde pentru fericire”, prin care îşi propune să aducă în atenția angajaților români posibilitatea de transforma, fără niciun cost, un formular fiscal într-o sursă de fericire pentru pacienţii fără venituri. În doar 45 de secunde, aceștia pot completa declaraţia 230 și, astfel, să ajute la acoperirea serviciilor medicale oferite gratuit, lună de lună, celor 2.000 de beneficiari ai Policlinici Sociale Baba Novac din Bucureşti.

“Campania «45 de secunde pentru fericire» este despre momentele autentice de fericire dintr-o zi, despre clipele de bucurie gratuite pe care le putem crea pentru cei din jurul nostru cu un simplu gest. Mecanismul campaniei îndeamnă la susținerea misiunii noastre de a oferi sănătate și demnitate și este o invitație adresată românilor care cred că fericirea stă în gesturi simple de ajutor, acordate fix în momentul în care avem nevoie. Facilitatea 2% este un act de bunătate și fericire pe care orice angajat român îl poate face cu un minim efort”, a declarat Cristiana Mateoiu – director executiv al Fundației Policlinici Sociale Regina Maria.

Timp de 3 luni, mai precis până pe 20 mai, românii sunt invitați să susțină echipa medicală și voluntarii din Policlinica Baba Novac prin depunerea formularului 2% într-unul dintre cele 8 hotspoturi de fericire din București și din Clinceni: Policlinica Socială Baba Novac (Str. Dristorului nr 88), Policlinica Socială Sala Palatului sau Cafeneaua Socială Sheida (Str. Ion Câmpineanu nr 23), Centrul Educațional Băneasa (Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr 23), Afterschool “Micul Prinț” (Șoseaua Principală nr 1, Clinceni), Storage Room (Str. Smârdan nr 35), Freddo (Str. Smârdan 24), Club Bound (Str. Smârdan 36) sau la sediul Fundației Policlinici Sociale Regina Maria (Str. Gârlei nr 88). Mai mult, cei care vin și lasă un formular completat în hotspotul de fericire de la Cafeneaua Socială Sheida vor primi de la echipa fundației pe loc , un produs-surpriză (o cafea de specialitate , un ceai aromat sau o bautura racoritoare).

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*