Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » VIDEO: Ajută un copil sărman să meargă la şcoală! Donează bani sau rechizite!

VIDEO: Ajută un copil sărman să meargă la şcoală! Donează bani sau rechizite! 

Sursa foto: Asociaţia Mana Cerească

Consecvent misiunii pe care şi-a asumat-o în urmă cu cinci ani, preotul Florin Danu, din satul Lada, judeţul Teleorman, a lansat, prin intermediul Asociaţiei „Mana Cerească”, o campanie umanitară în sprijinul copiilor care provin din familii vulnerabile. Concret, românii sunt îndemnaţi să doneze bani sau rechizite şcolare pentru ca micuţii să poată beneficia de educaţie şi, astfel, să aibă un viitor mai bun.

Toţi cei care vor să se implice îl pot contacta pe părinte la numărul de telefon +40 (765) 320 643 sau pot dona on-line la http://www.mana-cereasca.ro/index.php/implica-te/doneaza

CITEŞTE ŞI: Centrul Sf. Nectarie din Teleorman, mană cerească pentru copiii sărmani

Asociaţia ”Mana Cerească” a demarat construirea unui centru social în satul Lada, unde servesc masa zilnic 70 de persoane. Clădirea este în prezent ridicată, următorul pas fiind mobilarea. Complexul va avea în componenţa sa cantină, bucătărie, sală de mese, băi, cabinete medicale, bibliotecă, şapte dormitoare şi o sală pentru activităţi.

„Asociatia are permanent nevoie de susţinere financiară. Proiectul principal are ca scop finisarea şi utilarea centrului. Asociatia va avea două cabinete medicale şi şapte dormitoare. Este nevoie permanentă de alimente, produse de curăţenie, materiale de construcţii, uşi de interior, parchet, gresie, faianţă, mobilier. V-am rămane extrem de recunoscători dacă aţi putea să ne ajutaţi cu o donaţie cât de mic”, spune părintele Florin Danu.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*