Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIDEO: Când te blochezi în noroi pe un drum public, te scot pompierii din două judeţe!

VIDEO: Când te blochezi în noroi pe un drum public, te scot pompierii din două judeţe! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.ziaruldeiasi.ro)

Pompierii din Giurgiu şi Teleorman, plus salvatorii voluntari din Gogoşari şi Putineiu, şi-au unit forţele pentru a scoate din noroi o autocisternă care rămăsese blocată în judeţul Giurgiu, pe DJ 504. Acţiunea de intervenţie a început în jurul orei 03:30. La faţa locului au fost deplasate două autospeciale de pompieri şi două buldoexcavatoare.

Cel mai probabil şoferul a nimerit pe acest drum judeţean impracticabil, urmând sistemul GPS. Despre astfel de situaţii atrăgeam atenţia cu aproape trei ani în urmă, după ce am parcurs drumul judeţean 702L, din Dâmboviţa, care leagă satele Scheiu de Cândeşti (DETALII AICI). Credeţi că s-a schimbat ceva de atunci? Nicidecum! Şi câte asemenea situaţii nu sunt în ţară! Noroc că şoferul care s-a blocat în noroiu pe drumul judeţean din Giurgiu a avut semnal la telefon şi a putut anunţa autorităţile. Dacă s-ar fi întâmplat în Dâmboviţa, între Scheiu şi Cândeşti, era vai de el, că nici telefoanele mobile nu sunt funcţionale în respectiva zonă!

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*