Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 31, 2020
Sunteți Aici Home » REPORTAJ » VIDEO » VIDEO: Câştigătorul locului I la Crizantema de Aur 2015, videoclip emoţionat pentru soţie!

VIDEO: Câştigătorul locului I la Crizantema de Aur 2015, videoclip emoţionat pentru soţie! 

Sursa foto: Youtube

Andrei Ştefăneţ, din Republica Moldova, tânărul care a câştigat locul I la Festivalul Naţional de Interpretare a Romanţei „Crizantema de Aur” – Târgovişte 2015, i-a dedicat soţiei sale, Tatiana, o melodie extraordinară şi un videoclip emoţionant, filmat de regizorul Eduard Carp în Chişinău şi Odesa, potrivit kankan.md. Unele imagini cu artistul au fost filmate în toamna anului 2016, pe malul mării. Versurile melodiei „Erai aproape” sunt scrise de Ludmila Boboc.

La Târgovişte, în 2015, Andrei Ştefăneţ a cucerit total publicul, care a fost convins, până în ultimul moment, că va fi câştigătorul Marelui Premiu. Juriul l-a plasat însă pe locul I, spre dezamăgirea multor spectatori.

„Andrei Stefăneţ este un tânăr talentat, care a îmbrăţişat mai multe genuri muzicale şi le face pe toate cu dăruire. El nu a venit pentru premiu. El a venit pur şi simplu pentru că iubeşte romanţa şi pentru că trăieşte din cântec şi îl slujeşte cu toată credinţa”, a spus realizatoarea de televiziune Florentina Satmari înainte de a-i înmâna premiul.

Andrei Ştefăneţ – „Erai aproape” (OFFICIAL VIDEO)

Adaugă un Comentariu

*