Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 11, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » VIDEO: Clarvăzătoarea Georgeta Florea, despre ceea ce urmează să vină…

VIDEO: Clarvăzătoarea Georgeta Florea, despre ceea ce urmează să vină… 

georgeta florea

Clarvăzătoarea Georgeta Florea, din comuna Drajna, judeţul Prahova, ne vorbeşte astăzi despre anul 2015, cu lucrurile bune şi rele care urmează să se întâmple, ne vorbeşte despre antihrist şi cum ar trebui să ne rugăm dacă vrem să deschidem canalul de lumină pentru a fi auziţi de Dumnezeu.

2015 va fi un an mai bun decât 2014, pentru sănătate, familie, dar şi pentru afaceri. De asemenea, spune Georgeta Florea, va fi anul când hoţia va ieşi la suprafaţă. Spune clarvăzătoarea din Drajna, că se vor întâmpla şi lucruri rele. Vor exista comunităţi care se vor curăţa prin apă, foc şi boală.

În ultimii ani, mormântul preotului Arsenie Boca, supranumit Sfântul Ardealului, a devenit loc de pelerinaj. Mii de români ajung zilnic la Prislop, în Ţara Haţegului, cu sufletul încărcat de speranţă şi rugăciune către Dumnezeu. Cu toate acestea, spune Georgeta Florea, pelerinii nu ştiu cum să se roage, cum să intre în legătură cu Dumnezeu prin mijlocitorul Arsenie Boca şi ne sfătuieşte ce trebuie să facem când mergem la Mănăstirea Prislop…

Georgeta Florea consideră că, de-a lungul timpului, multe rugăciuni esenţiale ale creştinismului au fost distorsionate, abătute de la valoarea lor reală. Li s-a dat mai mult o notă de ritm şi rimă, decât de necesitate spirituală, de comuniune cu Dumnezeu.

Clarvăzătoarea din Drajna a scris până acum 27 de cărţi. Ne-a spus că toate i-au fost dictate de un înger, fără ca ea, pământeanca Georgeta Florea, să intervină măcar cu o virgulă asupra mesajului primit.

În credinţa creştină iubirea este element primordial, esenţa vieţii. Fără iubire de Dumnezeu şi de aproape, nu suntem nimic. Georgeta Florea ne povăţuieşte să nu urâm, să nu blestemăm, să-i înţelegem pe cei care, dintr-un motiv sau altul, recurg la rele, să-i ajutăm, să-i aducem pe calea cea bună.

Vremurile vor fi din ce în ce mai tulburi. Georgeta Florea crede că este timpul ca românii plecaţi la muncă în străinătate să se întoarcă acasă până nu este prea târziu şi urgia să-i prindă pe meleaguri îndepărtate.

Georgeta Florea spune că antihristul a apărut pe pământ şi face tot ce-i stă în putinţă să preia frâiele puterii mondiale…

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*