Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » VIDEO: Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, cel mai atractiv din România!

VIDEO: Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, cel mai atractiv din România! 

complex natatie targoviste 3

Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte a ajuns, în momentul de faţă, cea mai apreciată bază de nataţie din România, spune primarul Cristian Daniel Stan. Este o investiţie care a prins foarte bine atât în Dâmboviţa, cât şi în alte judeţe. De la începutul anului până în prezent, nu mai puţin de 700 de persoane au trecut pragul Complexului de Nataţie Târgovişte. Pe 3 ianuarie a devenit funcţională şi sala de forţă şi este deja neîncăpătoare pentru doritori. Prin urmare, Primăria urmează să amenajeze încă una, tot adiacent bazinului olimpic acoperit de înot.

„Este o mândrie pentru noi că prima medaliată olimpică din istoria nataţiei româneşti, doamna Anca Pătrăşcoiu, predă cursuri de înot la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte. De asemenea, încă doi multipli campioni naţionali la nataţie. Practic, cei care doresc să înveţe să înoate sunt pe mâini foarte, foarte bune”, spune primarul Cristian Daniel Stan.

complex natatie targoviste 2La jumătatea lunii februarie, la Complexul de Nataţie Târgovişte, urmează să se organizeze Cupa „Contratimp Chindia”, care va reuni aproape 400 de copii cu vârste între 8 şi 11 ani. Vor fi 52 de probe şi va fi cel mai important concurs care s-a organizat la Târgovişte. La eveniment, vor veni elitele nataţiei româneşti, inclusiv Camelia Potec.

VIDEO – Cristian Daniel Stan

Anca Pătrăşcoiu, prima medaliată olimpică din istoria nataţiei româneşti, ne-a declarat că sunt speranţe ca bazinul de înot de la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte să intre în circuitul competiţiilor internaţionale.

„Ne desfăşurăm activitatea aici, şi cu copiii din Târgovişte, şi cu cei din Câmpina deocamdată. Înainte mergeam la Izvorani, la Braşov, în Bucureşti. La Târgovişte bazinul este foarte frumos şi am găsit şi oameni dornici să facă lucrurile aşa cum trebuie. Am găsit şi înţelegere, şi sprijin”, ne-a explicat Anca Pătrăşcoiu.

complex natatie targoviste 1Cupa Contratimp este o competiţie de tradiţie, ajunsă la cea de-a cincea ediţie. Anul acesta a fost divizată în două: Cupa Contratimp Chindia, cea de copii, în februarie, la Târgovişte, şi Cupa Contratimp Braşov, aşa cum s-a consacrat până acum.

Adaugă un Comentariu

*