Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 28, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » VIDEO: Consilierii PNL de la Corbii Mari se opun dezvoltării comunei! Vezi lista de investiţii!

VIDEO: Consilierii PNL de la Corbii Mari se opun dezvoltării comunei! Vezi lista de investiţii! 

Ionuţ Bănică - primar comuna Corbii Mari

Patimile politice n-ar trebui să ţină în loc dezvoltarea unei comunităţi. Odată încheiată campania electorală, aleşii, indiferent ce partid reprezintă, ar trebui să pună înainte de toate interesul localităţii. Din păcate, de foarte multe ori, situaţia este exact pe dos, aşa cum se întâmplă, spre exemplu, în comuna Corbii Mari, din judeţul Dâmboviţa. Pentru al doilea an consecutiv, consilierii PNL s-au opus proiectelor de dezvoltare iniţiate de primarul Ionuţ Bănică.

Privind lista de investiţii, îţi dai cu uşurinţă seama că motivul nu poate fi altul decât acela că edilul este de la PSD! Altă explicaţie nu poţi găsi când afli că au votat împotriva modernizării instituţiilor de învăţământ, împotriva construirii unui dispensar medical, împotriva asfaltării drumurilor, împotriva proiectelor de apă şi canalizare, ca să nominalizăm doar cele mai importante Investiţii. În total, administraţia de la Cobii Mari are în vedere, anul acesta, 45 de obiective!

„Am primit doar votul consilierilor PSD şi regret faptul că domnii de la PNL se opun dezvoltării comunei Corbii Mari. Au votat împotriva bugetului localităţii, deşi, la discuţiile pe care le-am avut în şedinţa de comisii, n-au ridicat probleme, n-au depus niciun amendament… Pur şi simplu, se opun dezvoltării comunei. Din punctul meu de vedere, nu cred că un ales local trebuie să se opună dezvoltării unei comunităţi. V-am citit exact lista de investiţii.

Nu am cheltuit bani anapoda. Comentariul a fost că de ce am prevăzut 80.000 de lei pentru activităţi culturale. Vrem să organizăm, în luna mai, zilele comunei, vrem să organizăm manifestări de 1 decembrie, fiind Centenatul Marii Uniri, vrem să organizăm acţiuni de 1 iunie, plus diverse alte activităţi. aici au ridicat un semn de întrebare, le-am explicat, după care au spus da, dar votăm împotrivă.

Aveam aşteptări ca întregul Consiliu Local să fie alături de dezvoltarea comunităţii, pentru că noi nu avem nicio utilitate în comună. Am plecat de la şcoli cu WC-ul în fundul curţii, fără apă, fără… şi am ajuns să ne opunem dezvoltării”, ne-a declarat primarul Ionuţ Bănică.

Configuraţia Consiliului Local Corbii Mari pentru legislatura 2016-2020 este următoarea: şase aleşi PNL şi nouă de la PSD. Din cei şase consilieri liberali, cinci s-au regăsit şi în mandatul 2012-2016. Ionuţ Bănică a fost votat primar al comunei Corbii Mari în iunie 2016 şi a dovedit, într-un an şi jumătate, că poate să schimbe înfăţişarea localităţii, materializând deja proiecte importante. Între acestea, şase instituţii de învăţământ la standarde europene. Odadă cu schimbarea edilului, bugetul comunei Corbii Mari a fost aprobat numai cu votul consilierilor PSD. Păcat, cu aşa listă de investiţii! Cetăţenii ar trebui să ţină seama şi la următoarele alegeri să voteze şi ei împotriva celor care s-au opus ca localitatea Corbii Mari să intre în rândul lumii!

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*