Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » VIDEO: Credite obţinute cu documente false. 23 de persoane dau declaraţii la Poliţie

VIDEO: Credite obţinute cu documente false. 23 de persoane dau declaraţii la Poliţie 

perchezitii prahova 1

Poliţiştii prahoveni de la Investigarea Criminalităţii Economice au organizat astăzi, 20 aprilie, 27 de percheziţii la locuinţele mai multor persoane bănuite de înșelăciuni, fals și uz de fals. Prejudiciul a fost estimat la 800.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, prin intermediul unei societăți comerciale din Ploiești, cei în cauză ar fi indus în eroare reprezentanții unei agenții bancare, în vederea obținerii de credite. Aceștia ar fi folosit înscrisuri falsificate, prin care atestau venituri nereale realizate de agenții economici la care pretindeau că sunt angajați, iar creditele obținute fraudulos pe numele agenților economici nu mai erau restituite unității bancare.

23 de persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. Poliţiştii au ridicat de la domiciliile acestora și sediile societăților comerciale documente contabile, documente și carduri bancare și au indisponibilizat diverse sume de bani în vederea recuperării prejudiciului.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*