Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIDEO: Doi turişti israelieni au rămas blocaţi în zona „Cimitirul Elefanţilor” din Bucegi

VIDEO: Doi turişti israelieni au rămas blocaţi în zona „Cimitirul Elefanţilor” din Bucegi 

jandarmi montani

Jandarmii şi salvamontiştii dâmboviţeni au intervenit astăzi în sprijinul unor turişti israelieni care au rămas blocaţi în zona „Cimitirul Elefanţilor” din Munţii Bucegi, din cauza unei accidentări.

Cei doi tineri, în vârstă de 25 de ani, plecaseră în drumeţie pe traseul Peştera-Babele. La un moment dat, din cauza neatenţiei, unul dintre ei a alunecat, nemaiputând apoi să-şi continue deplasarea.

Ajunşi la faţa locului, salvatorii montani i-au acordat primul ajutor, imobilizându-i piciorul cu o atelă, după care l-au transportat în condiţii de siguranţă până la Postul de Jandarmi Peştera, de unde a fost preluat de un echipaj al ambulanţei, care l-a condus la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot suna la 112 sau pot apela numerele de telefon 0749.034.639 sau 0749.058.037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*