Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIDEO: Dosar penal pentru cruzime împotriva animalelor. Îşi folosea Pit Bull-ul să omoare câini şi pisici!

VIDEO: Dosar penal pentru cruzime împotriva animalelor. Îşi folosea Pit Bull-ul să omoare câini şi pisici! 

Sursa foto: Facebook

Un individ din judeţul Arad obişnuia să se distreze stârnindu-şi câinele din rasa Pit Bull să omoare alte animale. În acest week-end, un utilizator al reţelei Facebook a postat un filmuleţ doveditor (VEZI AICI), cu precizarea că aceste practici au devenit obişnuinţă pentru bărbatul în cauză, iar poliţiştii din comună nu au luat nicio măsură, deşi ştiu ce face individul!

În mai puţin de o oră, peste 1.000 de persoane au distribuit materialul, subliniindu-şi revolta faţă de cele văzute. Cazul a fost preluat şi de publicaţia specialarad.ro, care a cerut conducerii IPJ Arad să se autosesizeze. În scurt timp, purtătorul de cuvânt al instituţiei a comunicat că, pe numele agresorului, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de cruzime împotriva animalelor.

„În urma apariției pe rețelele de socializare a imaginilor și fotografiilor respective, polițiștii Postului de Poliție Buteni s-au sesizat din oficiu, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din aceeași localitate, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cruzime împotriva animalelor”, a declarat inspectorul de poliție Lorena Radu.

În ceea ce îi privește pe ceilalți doi indivizi care l-au assitat pe proprietarul câinelui din rasa Pit Bull, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad a explicat că urmează să fie şi ei cercetaţi penal.

Adaugă un Comentariu

*