Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » VIDEO: Fabrica ilegal alcool! Poliţiştii i-au confiscat ţuica şi l-au băgat în arest

VIDEO: Fabrica ilegal alcool! Poliţiştii i-au confiscat ţuica şi l-au băgat în arest 

perchezitii dambovita 2 alcool

Poliţiştii dâmboviţeni au ridicat, în urma unei percheziţii domiciliare, 1.742 de litri de băuturi alcoolice, trei instalaţii pentru fabricarea alcoolului şi o armă de tir sportiv, deţinute fără drept, de un bărbat de 61 de ani din comuna IL Caragiale, judeţul Dâmboviţa.

„Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de producere şi comercializare ilegală de băuturi alcoolice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând a fi prezentat magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

VIDEO

Poliţiştii au efectuat şi 11 controale la agenţi economici din Moreni şi din comuna IL Caragiale, iar pentru neregulile constatate au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, în valoare totală de 9.000 de lei şi au confiscat produse accizabile, în valoare de 2.350 de lei.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Dâmboviţa, reprezentanţi ai Autorităţii Vamale Prahova şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa.

perchezitii dambovita 1

Adaugă un Comentariu

*