Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIDEO: Lorelai, fetiţa fără mâini din Târgovişte, a fost trimisă direct în semifinale la „Românii au talent”

VIDEO: Lorelai, fetiţa fără mâini din Târgovişte, a fost trimisă direct în semifinale la „Românii au talent” 

Sursa foto: www.protv.ro

Surpriză la „Românii au Talent”, spectacolul-concurs difuzat de Pro TV! Târgovişteanca Lorelai, în vârstă de 14 ani, a electrizat sala cu interpretarea ei ireproșabilă. Publicul şi juriul au plâns cu lacrimi!

CITEŞTE ŞI: Lorelai, copilul cu aripi de înger, ne prezintă eroii culturii dâmboviţene

Mihaela  Rădulescu nu a mai putut rezista şi a apasat butonul care a trimis-o pe adolescentă direct în semifinală. La rândul său, Florin Călinescu a urmărit aproape împietrit de emoţie exemplul de forţă, talent, pasiune, încredere în viaţă şi dorința de a reuși etalate de târgovişteanca Lorelai.

CITEŞTE ŞI: Lorelai, fetiţa-minune a Târgoviştei, îşi învaţă semenii să se preţuiască aşa cum sunt!

Povestea fetei de 14 ani, părăsită în spital încă de la naştere fiindcă s-a născut fără mâini, a răvăşit publicul de la „Românii au talent”. Lorelai nu şi-a pierdut curajul, optimismul şi dorinţa de a merge înainte, în ciuda greutăţilor prin care a trecut şi a problemelor iîntâmpinate din cauza lipei braţelor.

CITEŞTE ŞI: Lorelai a fost… adoptată de soldaţii dâmboviţeni!

Sunt deja foarte multe voci care susțin că talentul interpretativ al adolescentei îi va aduce premiul cel mare la „Românii au talent”.

VIDEO 1

VIDEO 2

Adaugă un Comentariu

*