Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 19, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIDEO: Maestrul Florin Georgescu a sărbătorit 40 de ani de carieră la „Primăvara clasică europeană”

VIDEO: Maestrul Florin Georgescu a sărbătorit 40 de ani de carieră la „Primăvara clasică europeană” 

primavara clasica europeana 1

Spectacol muzical extraordinar, aseară pe scena Teatrului Tony Bulandra din Târgovişte. Un regal care ar trebui să se repete mai des la Târgovişte, nu neapărat de Ziua Europei sau cu ocazia unor sărbători naţionale sau internaţionale. Publicul a dovedit că ştie să soarbă arta adevărată, să savureze fineţea muzicii, să-şi unduiască sufletul în ritmul notelor, a compoziţiilor celebre.

Sub acompaniamentul Orchestrei Simfonice Muntenia condusă de dirijorul Daniel Jinga, pe scenă au evoluat sopranele Ana Cebotari, Tatiana Caisîn şi Daniela Cîrstea şi tenorii Vlad Miriţă, Florin Georgescu şi Liviu Indricău. Au mai încântat spectatorii Corul Bravissimo dirijat de Elena Radu, naistul târgoviştean Cristi Moroianu şi cunoscutul pianist Ştefan Doniga.

În formă de zile mari, maestrul Florin Georgescu, dâmboviţean de al nostru, a fost aplaudat minute în şir pentu interpretarea impecabilă izvorâtă din suflet şi pasiune, pentru harul său, dar şi pentru împlinirea, luna acesta, a 40 de ani de activitate artistică.

primavara clasica europeana 2

Tenorul târgoviştean Vlad Miriţă a fost amfitrionul serii, cel care a interconectat publicul cu artiştii de pe scenă. Finalul spectacolului a fost emoţionant, vulcanic, după modelul brevetat cu succes pe marile scene ale lumii. Soliştii au interpretat împreună o piesă de forţă, care a electrizat pur şi simplu sala, a ridicat publicul în picioare.

Primarul municipiului Târgovişte – Cristian Daniel Stan şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Alexandru Oprea au oferit interpreţilor buchete şi coşuri cu flori, le-au mulţumit pentru întreaga prestaţie artistică, pentru spectacolul măreţ realizat la Târgovişte, iar maestrului Florin Georgescu i-au urat mulţi ani de carieră înainte!

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*