Știri, Muntenia-Sud, România|luni, februarie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIDEO: Marşul Tricolorului, la Răcari! De Ziua Armatei, localnicii au desfăşurat un drapel lung de 100 de metri

VIDEO: Marşul Tricolorului, la Răcari! De Ziua Armatei, localnicii au desfăşurat un drapel lung de 100 de metri 

racari 3

Primăria oraşului Răcari, judeţul Dâmboviţa, a organizat şi anul acesta, cu ocazia Zilei Armatei Române, o serie de manifestări care au depăşit tiparul obişnuit al depunerilor de coroane cu care ne-au obişnuit autorităţile.

La Răcari, mai bine de 200 de persoane au pornit, la ora 12:00, Marşul Tricolorului, în semn de preţuire a înaintaşilor care s-au jertfit pe câmpul de luptă. Participanţii au desfăşurat pe strada Ana Ipătescu din oraş un drapel lung de 100 de metri.

VIDEO

Punctul final al marşului l-a constituit Liceul Teoretic „Ion Ghica”. Militarii jandarmi au organizat în curtea instituţiei de învăţământ o prezentare a echipamentului şi tehnicii de care dispun în misiunile ce le sunt încredinţate, iar în sala de festivităţi, s-a consumat un simpozion dedicat Armatei Române.

De la ora 14:00, toţi participanţii au fost invitaţi la… popotă, meniul zilei fiind unul tradiţional – fasole cu ciolan!

racari 2

Adaugă un Comentariu

*