Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 14, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » VIDEO: O adolescentă a fost accidentată pe trecerea de pietoni din zona Gării Titu

VIDEO: O adolescentă a fost accidentată pe trecerea de pietoni din zona Gării Titu 

accident pieton titu

Un tânăr de 26 de ani din Româneşti, comuna Potlogi, a accidentat, ieri – 9 martie 2017, în timp ce se afla în oraşul Titu, la volanul unui autoturism, o adolescentă de 16 ani din Dâmbovicioara, care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Aşa cum se vede pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în Titu, şoferul a coborît din maşină, a discutat cu fata şi prietena acesteia, apoi a părăsit locul faptei fără să anunţe, aşa cum era firesc, organele de poliţie.

În această dimineaţă, victima accidentului s-a prezentat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale, plângând-se de dureri la un picior. Pe numele bărbatului din Româneşti a fost întocmit dosar penal pentru fugă de la locul accidentului şi vătămară corporală din culpă.

Urmărind filmul desfăşurării incidentului, am tras concluzia că a fost vorba de teribilism. Tânărul de la volan pare că a vrut să le atragă atenţia fetelor ce traversau strada, prin gestul de a simula că dă peste ele cu maşina. Din păcate, chiar a lovit-o pe una dintre adolescente, care şi-a continuat drumul. Şi, uite aşa, pleacă Poliţia pe urmele tale!

VIDEO – Cameră de supraveghere

Adaugă un Comentariu

*