Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » VIDEO: O maşină a luat foc în timpul deplasării pe Autostrada Bucureşti-Piteşti!

VIDEO: O maşină a luat foc în timpul deplasării pe Autostrada Bucureşti-Piteşti! 

incendiu autostrada

Un accident de circulaţie soldat, din fericire, doar cu avarierea gravă a autoturismului s-a petrecut, astăzi, la kilometrul 78, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, în zona localităţii Petreşti. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Găeşti. Se pare că incidentul a fost cauzat de explozia unui cauciuc. În această situaţie, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în parapeţii care despart sensurile de deplasare.

accident autostrada

Tot astăzi, şi tot pe Autostrada A1, un autoturism marca Fiat Punto a luat foc în timpul deplasării. Conducătorul auto a sesizat rapid problema, dar nu a reuşit să lupte cu flăcările. Omul, speriat, a sunat la 112, solicitând intervenţia pompierilor. De la Găeşti, a sosit un echipaj care a stins focul. Din păcate, automobilul a ars în totalitate. Cauza probabilă a incendiului: scurt circuit la instalaţia electrică.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*